Ma voltam genetika uh-n 19+1 és 400 grammos a baba, azt mondták nagyon nagy. Valóban nagy?
Szerintem ne aggódj ezen, minden orvosi,minden gép más. A kislányomat a terhesség vége felé úgy mérték, hogy örüljünk, ha meglesz a 3 kg, 50 cm szülésre, mert nagyon kicsire. Bevásároltunk 50-es méretből, mert ugye még ez is nagy lesz, 3600 gramm, 56 cm volt.
Ha egy ilyen nagy babát is el tudnak mérni, akkor kisebbként is simán el lehet mérni, ezen nem aggodnék egyelőre.
#10! Nekem hosszas vajúdás után császár lett☹️Ő felsírt, az orvosok meg felröhögtek, majd közölte az egyik, mehet óvodába😂
Amikor odahozták, én nem láttam nagynak, mert ugye, nem volt több újszülött a szobában és nem is látok gyakran, de a csecsemősöknél azért, már látszott, hogy ő beteríti az egész kocsit, van akit meg úgy kell benne keresni🤣 Én 39+5 és 40+2 között szültem.
Nekem császár előtt 2 nappal mondta az orvos uh közben, hogy, huh, jó nagy ez a baba, nem is baj,hogy császár lesz, jóval 4 kg felett lesz.
2 nap múlva megszületett 2650 grammal, nagyon kis nyüzüge volt. A legkisebb újszülött zokni is folyton leesett a lábáról 😃 szóval ne aggódj
#12 nekem a lányomat másfél évesen ovisnak hitték
Most már 10 éves, és 160 cm, szép kis 40-es lábbal megáldva.
És még mindig nől, csak már tudnám hova annyira
Öt centivel vagyok magasabb nála.🤣
#14! Az enyém még nem akar hozzánőni a súlyához 😂 Most 6,7kg és 62centi. 3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!