Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mondjam el a környezetem...

Mikor mondjam el a környezetemben, hogy babát várok?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék várni 12 hetes koromig, mert a munkahelyemen is biztosan észre veszik rajtam, és én szeretném elmondani.
2008. jan. 10. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mond el nyugodtan én 5hetes voltam mikor előszőr mentem uh-ra és még peersze életjel nem volt de nem érdekelt biztos voltam benne hogy minden ok lesz úgy is ezért aztán mindenkinek elmondtuk a férjemmel ezt nem lehet tartogatni ugy se birod sokáig had tudja meg az egész világ hogy babátok lesz gratula és szépp baba várást
2008. jan. 10. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

Aki nem tud róla,az még mind a mai napig nem vette észre rajtam,pedig 21 hetes vagyok.Főiskolán tanulok.Arra fogják a cici és pocak növekedést,h meghíztam.(Széles a csípőm,és ezért nem nő annyira a pocakom,mert úgymond csípőben hordom.)Bár már nem tudom titkolni sokáig.Barátnőm pl tudta,amikor pozitív lett a teszt,és vele beszéltem meg az első vizsgálatot is.Aztán mikor orvoshoz kellett mennem,és igazolás kellett hiányzásról,akkor egy két tanáromnak is el kellett mondanom.A szüleim,családom a 8-11. hét körül,kit mikor tudtunk meglátogatni.

De persze most tél van,és meleg vastagabb pulcsik,meg vastagabb nacik,és nem tűnik fel annyira.

2008. jan. 10. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 hetesen mondtam el,mert nagyon boldog voltam,mikor kiderült.

A babonákban meg nem hiszek.:P

Ha szeretnéd,kürtöld csak világgá,ez a legszebb dolog a világon.

Ettől még semmi baj nem lesz,sőt!:D

Boldog babavárást!:)

15 hete kismami

2008. jan. 10. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem várd meg, amig 12 hetes leszel, akkor már egy kicsit bizosabb.

Bár az én dokim azt mondta, hogy ha az AFP eredménye rendben van, akkor 90%, hogy egészséges babám lesz.

Persze eddig azért én sem tudtam várni, így 3 hónaposan mondtuk el el a férjemmel a jóhírt mindenkinek.

2008. jan. 10. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!