Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ha már eddig...

Szerintetek ha már eddig kibirtuk hagyjuk vagy mehet nyugodtan?Bőv.lent

Figyelt kérdés

Az első 3 hónapig volt együttlét vagy orgazmus mind2nknek.Azutan ezt hagytuk mert volt egy kis hematomam és megijedtem mikor távozott,de nem voltam tiltva.

Most 29hetben vagyok és nem tudom mivan velem,eddig nem érdekelt,de most nagyon. Megkerdeztem az orvost és azt mondta ha jól esik nyugodtan de nem mertem hogy ha mar eddig kibirtuk kibirjuk neh baj legyen most h eddig nem volt...

Tudom nem ez a fontos most,ha az orvos barmi miatt tiltana egyértelmű h nem.

Vélemény?

tegnapelőtt 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

most mi a kérdés?

Te írod, hogy a doki engedte. Akkor?

tegnapelőtt 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos a szex, és ha az orvos engedi akkor nem értem miért ne lehetne. Utána úgyis minimum a 6 hét és ki tudja nem 12 lesz e.

Most vagyok a 37. héten és nekünk lehetett eddig végig. Most érzem, hogy zavar már közben a pocakom.

tegnapelőtt 13:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak attól parázok hogy ennyi ideig nem volt orgazmusom és nehogy valami baj legyen pont most,de gondolom kemenyedik a pocak es ennyi.

Szép hosszu zart a mehszajam amugy.

tegnapelőtt 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvos azt mondta mehet nyugodtan, akkor mehet nyugodtan. Max igyál utána magnéziumot, ha nagyon keményedik a hasad.
tegnapelőtt 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!