Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek a 36.-ik héten szállt...

Akinek a 36.-ik héten szállt le a hasa a második terhességnél, meddig sikerült kihordania a babát?

Figyelt kérdés
36+1-nél járok, és ma már nagyon lennt érzem, a mozgást is. Szurkáll lennt, de már 2 hete minimum, baba mozgásánál is nagyon. 35+5-nél voltam ultrahangon, akkor is már a szeméremcsont aljánál nézte a doktor a fejét. Ma viszont már a gyomrom korgását is a megszokott helyen hallottam, eddig oldalról hallottam, most már visszakerült a megszokott helyére. Mire számíthatok szerintetek? Hamarabb bújik ki? Még azért korán lenne. Császáros voltam, és leszek most is.

#baba #has #Szurkod
nov. 10. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
36nàl már teljesen lent volt, feje beékelődve a méhszájba. 40+6ra indítottak.
nov. 10. 21:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, ez egy kicsit megnyugtat. De neked is második baba volt? Illetve neked is szurkodott lennt?
nov. 10. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem a 41.heten szültem.

36.hettol befordulva, mehszaj 1 ujnyira nyitva.

nov. 10. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

#2 nekem igen.

Annyira, hogy séta közben volt, hogy nem bírtam tovább menni.

És a második baba volt

Az elsővel ilyet nem is éreztem.

nov. 10. 21:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
nov. 10. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Már a 34. héten lent volt, gdm miatt a kiírt napon indították
nov. 11. 06:32
 7/9 anonim ***** válasza:
35. hét körül szállt le és volt lent a feje most a másodiknál. Attól kezdve menet közbe is a sírhatnék kerülgetett annyira szúrt, fájt. Brutális volt, minden nap azt hittem hogy ma tuti megszülök. Az elsőnél nem volt ilyen durva. :D Aztán 40+3-ra jött.
nov. 11. 09:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, na nálam is ez a helyzet, hogy felállok, és annyira szúr, húz, hogy azthiszem mától nincs tovább :D De nekem az első babánál is ilyenek voltak az utolsó hetek, csak most nem tehetem meg hogy pihizek egész nap, meg már második terhesség.
nov. 11. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
A 37. hét környékén teljesen lent volt a feje (a hasam nem igazán “szàllt le”), 39+5-re született, program. császárral, semmiféle vajúdás nem volt.
nov. 13. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!