Igen,ki kell mosni és vasalni a ruhákat,a pici babának, ahogy előttem már többen is irták.Én is a mai napig kimosok és vasalok minden új cuccot a 20 hós lányomnak és a 3 éves fiamnak is!
2010. nov. 5. 14:59
12/19 anonim válasza:
Olvastam, hogy a texlíliákból kb. 10 mosás után ürülnek ki a gyártás során használt vegyszerek. Éppen ezért jobb a kicsiket inkább használt ruhába öltöztetni.
2010. nov. 5. 15:49
13/19 anonim válasza:
Jesszusom! Burokban neveliteke a gyerekeiteket...bar ez abszolut ratok tarozik en csak megallapitom. az ok hogy egy ujszulottnek vasalod (kb 2 hetig aztan megunod) de mar egy nagyobb gyereknek minek? ezekbol a gyerekekbol lesznek a szuperezekeny csemetek. Gondolom hogy meg is szidjatok oket ha osszekoszoljak magukat es nem szabad megfogniuk semmit mert az "kakas" aztan meg csodalkoztok amikor felhiv az ovono hogy a gyerek taknya nyala egybefolyik.
2010. nov. 5. 16:48
14/19 anonim válasza:
Tényleg ki kell mosni első használat előtt is a baba ruháit, de azért a vasalást ne tegyük már ennyire kötelezővé ... Gondoljátok, hogy a hüvely, amin keresztül jön szegény, az steril????? Meg a levegő, amit belélegez??
Én személy szerint a vasalást felesleges időpazarlásnak tartom (kivéve persze azokat a ruhákat, amiket muszáj vasalni), viszont a vizet, tejet felforralom még a 19 hónapos Babámnak is ...
Érdekes, másik kérdésnél ezt sokan nem tartják fontosnak, bezzeg a vasalást ...:-)))
2010. nov. 5. 17:10
15/19 anonim válasza:
Mindkét szülőm orvos, és mindig is kivasalták kívül belül a ruháinkat, amíg nagyon picik voltunk a testvéreimmel, nem nőttünk föl burokban. A vasalást én nagyon fontosnak tartok egy újszülöttnél és egy kisbabánál, de ki lehet hagyni persze, mindenki azt csinál a gyerekével, amit akar.
2010. nov. 5. 18:14
16/19 anonim válasza:
14:01-nek.Te meg tanulj meg helyesen írni mielőtt leszólsz valakit!Higiénia és nem higénia!Ennyi!
2010. nov. 5. 18:58
17/19 anonim válasza:
Én a lányomnak egy ideig vasaltam a ruháit,de miután kivettem a szekrényből,hogy ráadom ugyanolyan gyűrött volt!
2010. nov. 5. 19:00
18/19 anonim válasza:
A mi családunkban is több orvos van (pl. a Férjem is az), de nálunk a higiéniához nem tartozik hozzá szorosan a vasalás ... Gondoljátok, hogy a kórházakban meg a csecsemőotthonokban egyenként vasalgatják a rengeteg gyerek - csecsemőruhát? (mindkét helyen dolgoztam)
Mégsem kapnak a gyerekek semmiféle bőrnyavalyát, pedig igencsak sok gyerek hordja a ruhácskákat ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!