20 db textilpelust vettem a büfikhez. Elég lesz? Használat előtt ki kell mosni?
Szia!
Elég lesz, én 12-vel kezdtem. Igen, mindenképpen mosd ki és vasald ki, így fertőtleníted, gondold csak át, hány koszos kézen megy át, mire hozzád kerül :P
Boldog babavárást!
8,5 hós kislány anyukája
elég lesz a 20. Én kimosnám előre. Én mindent kimosok amit veszek. (A felnőtt ruhákat is. )
A babának még nem lesz immunrendszere az első időszakban, viszont már akkor is törölgeted vele a száját, stb. Szerintem mosd ki.
Szerintem is elég lesz,mindenképp mosd ki,én kimostam mindent használat előtt,sőt mái napig is.
Üdv:8hós baba anyukája
köszi a válaszokat!
ja, és 40 vagy inkább 60 fokon mossam ki ezeket a pelusokat? (esetleg 90 fok???)
Szia! 20 textilpelus bőven elég, én is egy csomót vettem és kb 3x büfizett a kisfiam, így ott áll a szekrényben azóta is. Majd ha meglesz a pici meglátjátok hogy kell e még! Felesleges 60 és 90 fokon mosni, a fertőtlenítést a vasaló fogja elvégezni, elég a 40 fok is (KÖRNYEZET TUDATOSSÁG!!)
17 hetes + 18 hós
Tanuld meg, hogy mindig mindent át kell mosni, ami új, főleg a fehérneműket, meg a babáknál mindent, még a textil pelenkát is. Sőt, ki is kell vasalni (a babás dolgokat, na jó nem mindet, de a legtöbbet igen, beleértve a textilpelenkát).
A címkén meg ott van, hogy hány fokon lehet mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!