Igaz, hogy minden ruhát ki kell mosni és vasalni a picinek elsö használat elött még akkor is ha azok vadi ujak?
igen, mindet mosni és vasalni kell, én kb fél éves koráig mindent vasaltam is minden mosás után. Így tudod fertőtleníteni a ruhákat!
A vadi új ruhák mindenféle vegyszeres kezelésen mennek keresztül, ami még egy felnőttnél is komoly bőrirritációt okoz, nemhogy egy újszülöttnél!
Igaz mert a gyártás / összeállitás után már nincs kimosva mielött a boltba viszik.
de ha még ki is lenne leeshet a fogasról a földre a vevők megfogdossák és a pénztáros összehajtja majd a pénzt is azzal a kézzal fogja meg.
Rendben....köszönöm a segitséget.
Hát nagyon tapasztalatlan vagyok még a témában,igy elsö babásként.
3. v. vagyok
nem baj kérdezz nyugodtan akár a legbanálisabb dolgokat is mint ez a kérdés.
Az ikreim már 20 hónaposak múltak, de még mindig vasalom is a ruháikat mosás után, az újakat egyértelmű, hogy kimosom használat előtt. Magunknak is.
Persze, ez lehetne egyértelmű is, alap higiéniai dolog, de azért nem kellene így leszólni a Kérdezőt. Vannak ezen az oldalon ennél sokkal durvább/bugyutább/evidensebb,stb kérdések is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!