Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez így normális a vége felé?...

Ez így normális a vége felé? Van rá valami megoldás? (Ízületi fájdalom)

Figyelt kérdés

36 hetet töltöm holnap.

3 napja elkezdett fájni jobb oldalt csípőtájékon.

Fordulni, felállni, menni alig tudok, leginkább a jobb oldalamra nehezedéskor van probléma, az öltözködés is rémálom.

(14 kg jött fel, ami nem tudom, mennyire indok, tekintve, hogy a többi terhességnél is ekörül szedtem fel, de nem volt ilyen jellegű problémám.)

Paracetamol természetesen ide már nem hat.

nov. 9. 12:14
 1/4 babyboom567 ***** válasza:
Ugyanez volt nekem, csak sokkal hamarabb kb a 27. héttől.Szülés után elmúlt.
nov. 9. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Első babával kerek 30 hetesn jártam így. A wc-ig 5 perc volt megtenni azt a 4 métert. Mivel nem múlt, délután ügyeletere mentem, ahol vizsgálat után annyit mondott a doki, hogy nincs semmi gond csak terhes vagyok 😅 aztán kifejtette amíg nem vérzek, vagy nem fáj minden pózban (ülés állás fekvés járás) addig nincs baj. Pl ha ülsz vagy fekszel fáj? Ha nem akkor csak ez van ez egy ilyen nap. Nekem másnapra el is múlt. Ilyenkor a baba is nyomhat ideget.

Most a második babát várom, ez nekem 15 hetesen jött elő és 4 napig tartott... nem volt olyan intenzív, de ülésből felállás után kellett 5 perc mire úgy jártam, mint egy emberi lény 😂

Kitartás!

nov. 9. 12:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Ülve, fekve is fáj, de az még tűrhető, csak tegnap reggel volt ciki, mert nem tudtam bevinni a lányomat az óvodába így :S

Valóban ülésből, vagy fekvésből felállva a legrosszabb, utána bár fáj, de menet közben már kevésbé rossz.

Csak ha így marad, akkor elég kellemetlen lesz a közlekedés a hátralévő időben :/

Köszi, neked is kitartás!

nov. 9. 12:32
 4/4 babyboom567 ***** válasza:

Konkrétan ,ha nem lett volna kocsink, sehova sem tudtam volna eljutni.Volt egy alkalom, amin a mai napig röhögök kínomban.Mentem vizsgálatra az sztk-ba,leparkoltam(a parkolóból az épületbe bejutni a különben 5 perces út,kb 35 perc volt nekem),kiszálltunk a kocsiból, és komolyan egy bottal közlekedő ezer éves idős nő leelőzött,és hamarabb beért az épületbe mint mi.

A másik meg a szívultrahangon volt,hogy szóltam, hogy mikor adják ki a papírt,mert ha nem mostanában, akkor nekem el kell indulnom kifelé,mert egy óra múlva lejár a parkolóóra,és ezzel a sebességgel amivel vagyok, kb 40 perc kidöcögnöm.(2 perc múlva lett papír)

nov. 9. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!