Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megállt a hasam növekedni ,...

Megállt a hasam növekedni , mikor indul be?

Figyelt kérdés
Egy 2-3hete megállt a hasam a növekedésbe ugyanakkorának látom mint volt idáig mikor indul be jobban? Annyi hülyeséget olvastam a visszamaradásról hogy félek ez lesz a gond.
ma 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
25-30. hét között nekem sem nőtt, utána is lassan, aztán 35. hét után indult be brutálul.
ma 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem azon múlik, mekkora a has. Befelé is tud terjeszkedni, pláne elől tapadó méhlepénynél. Én 5 hónapos terheshasnak tűnővel mentem szülni. Láttam olyan nőt, aki tényleg 5 hónapos terhes volt, azt hittem mindenórás ikerterhes.
ma 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem elől tapadt a méhlepény és 6 hónapos terhesen felse tünt senkinek az óvodában például amikor jártam a nagyért, hogy terhes vagyok. Mondtam a nagynak, hogy öltözzön nélkülem, mert most nemtudok hajolgatni, mert feszül a hasam. Mondta, hogy a baba miatt? Akkor meglepődve kérdezték, hogy terhes vagy? Ja mondom lassan szülök már. Szóval nem mindenkinek látszik. Az utolsó hónapban nőtt egy nagyott. Most nyáron volt és végig a nemterhes nyári nadrágjaimat hordtam az utolsó hónapban kellett pár darab terhesfelsőt vennem, mert kilátszott a hasam alja 😅
ma 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is elől tapadt mondjuk :)
ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!