Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisebb lesz a baba súlya ha...

Kisebb lesz a baba súlya ha egészséges terhes diétán vagyok?

Figyelt kérdés

Első terhességem alatt 30 kiló feljött (ami szülés után le is ment 3. hónapra)

baba 4500gr volt (nem volt cukorbetegség, genetika- mi is 4 kiló fölött születtünk)

Most próbálom visszafogni a zabálásaim hogy utolsó hónapokban ne kelljen vánszorognom. Egészségesen étkezem csak próbálok a mennyiségen változtatni. De azt sem szeretném ha emiatt lenne kisebb súlyú a baba.

Hallottam olyant már hogy pl cukordiétásoknak kisebb súllyal születik a babájuk.

Szerintetek?

nov. 7. 08:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

[link]

Van még kérdésed a hasznalatról?

nov. 9. 08:45
 32/37 A kérdező kommentje:
Jajj hát persze hogy elbeszélünk így egymás mellett. Itt a kalkulációba születési súly se kell. Az alak 3500 grammal született gyereket nézik, annak valóban túlsúlyos lenne. És kis ducika ahogy mondjátok. Meg ugye nyilván satuba is kellene rakjam mert vagy 12 centivel magasabb. Ejj, meg kell neveljem ezt a gyereket. No majd megvonom a reggeli zabafagját
nov. 9. 08:49
 33/37 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk nem nevelni kéne mert ez már egy ilyen anya mellett mindegy is.

Én biztos németnek egy cukrot,inzulint,pajzsmirigy.... és ami okozhat ilyen galibát. De tényleg jobb hisztizni!

Ha még nem lenne dagi már rég kirakat volna a fotóját arc nélkül!

nov. 9. 08:54
 34/37 A kérdező kommentje:
TE biztosan kiraktad volna a gyereked testét. Amit te hisztinek nevezel az itt a halovány fény amit látni véltem a megértésre, tudod az érvelő vita. De amazon oldalról harcnak néz ki, tehát így már nincs is helye az általad hisztinek nevezett dolognak. Felelős anyának érzem magam, egészséges gyerekkel, köszönöm.
nov. 9. 08:58
 35/37 anonim ***** válasza:
76%
Igazán felelős amikor még azt se tudod hogy mi hát a magzatra!szóval bocsi de nagy a gond nálad!
nov. 9. 09:03
 36/37 anonim ***** válasza:
80%
A gyerek születési súlya 1 éves korig fontos, nemhiába addig nézik csak havonta. Utánna 1 évente mérik le. Attól, hogy nagy súllyal született 3 évesen nem kell a hízási ütemet tartani. Álltalában onnantól, hogy feláll a gyerek és mászkál lemozogja, ha nincs zabáltatva. Nekem 3 évesen 13,5 kiló volt a gyerek erős csontozattal most 5 évesen 17 kg. Te nem akarod látni a fától az erdőt. Beakarod magyarázni magadnak, hogy ez rendben van.
nov. 9. 09:18
 37/37 anonim ***** válasza:
84%

Pontosan,ahogy az utolsó mondja.

A tesóm fia 4,5kg-val született, most 5 éves 123cm és 21,5kg, nagyobb, mint más 5 éves nyilván, de nem kövér, mert magas is, babakorától így volt, a súlyával arányosan nőtt a hossza is. 110 cm-hez sok a 21kg és kész, nincs rajta mit beszélni.

nov. 9. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!