Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek igaz lehet az ha...

Szerintetek igaz lehet az ha valaki a terhesség alatt nagyon rosszul van hosszu ideig akkor a baba nem egeszseges? Vagy pont az ellenkezoje?

Figyelt kérdés

Ilyen hulyesegeket is terhesztenek emberek..

Van valaki aki nagyon rosszul volt hoszabb ideig a terhesseg alatt azaz nem mult el az elso 12 hetben es makk egeszseges a babaja?

nov. 6. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Azt olvastam, hogy az a jó ha hánysz, mert fejlődik a baba, a vészes hanyas pedig, azert alakul ki, mert olyan növekedési hormont termel a baba, amit nem bírsz.

Nem szabad az általánosításokban hinni, már az első trimeszterben megtanultam, a terhességek egyéniek, valaki hány valaki nem, és ugyan úgy egészséges vagy te is meg a baba is. Mint ahogy, egy 3 kilós babát egy 180 centis nő is másképpen éli meg még egy 150 centis is a szülést.

Sok mindent a saját tested felépítése a szervezeted működése dönt el. És hiába mondja a szomszéd Marika néni 3 gyerekkel, hogy hát az nem jó mert neki olyan nem volt... és akkor mi van?

Nálam ez volt, hogy ez a hányás nem normális, mert nekik ilyen nem volt,meg senkinek akit ismernek, sokat segítettek mondható, első terhessegem, így is ráparázok dolgokra és ez a fajta hosszászólás csak rosszabb volt, szerencsére tájékozódom és azóta rengeteg olyan anyuka tapasztalatát olvastam, hallgattam, akinek pl volt vészes hányása.

Szóval nem szabad alávetned magad annak, amit mások tapasztalnak, jó meghallgatni, mert tanul az ember akkor is, de nem szabad bebeszélni magadnak, hogy akkor már veled baj van, meg a baba biztos beteg, mert nálad mást hoz a természet.

nov. 6. 22:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés, sem így, sem úgy. Nekem pl. az első trimeszterben semmi bajom nem volt, sem hányinger, sem hányás, sem émelygés, semmiféle rosszullét vagy szédülés, semmi. A 8. hét körül kezdtem fáradékony lenni és a melleim feszültek, de semmi egyéb tipikus terhestünet. Egészséges tankönyvi terhességem volt végig.
nov. 6. 23:38
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
11-es: "Azt olvastam, hogy az a jó ha hánysz, mert fejlődik a baba, a vészes hanyas pedig, azert alakul ki, mert olyan növekedési hormont termel a baba, amit nem bírsz." Ez butaság.
nov. 6. 23:39
 14/16 anonim ***** válasza:

13 hát ezt írták az okosok.

"A bűnös egy fehérjetermészetű hormon, a GDF15, amely a magzatból szabadul fel.

Bár ezt a hormont minden magzat termeli, az, hogy a kismama mennyire fog hányingerrel kínlódni, függ a termelt hormon mennyiségétől, illetve attól, hogy mennyire találkozott az anyai szervezet a terhességet megelőzően a GDF15-tel."

nov. 7. 01:32
 15/16 anonim válasza:
Mikor a lánnyal voltam terhes , még vajúdás közben is hágytam , borzasztó volt. Mikor a fiúval voltam akkor viszont semmi tünetem nem volt
nov. 7. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, attól, hogyepontoztok még létezik olyan eset, ahol a hányás rosszat jelent.

Mola terhesség: [link]

"Tünetei' fokozott terhességi hányinger, hányás, ami miatt a terhes ("gravida") az esetek 10%-ában már koraterhességben kórházi ápolásra szorul

nov. 7. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!