Szerintetek igaz lehet az ha valaki a terhesség alatt nagyon rosszul van hosszu ideig akkor a baba nem egeszseges? Vagy pont az ellenkezoje?
Ilyen hulyesegeket is terhesztenek emberek..
Van valaki aki nagyon rosszul volt hoszabb ideig a terhesseg alatt azaz nem mult el az elso 12 hetben es makk egeszseges a babaja?
Attól függ.
Alap esetben a terhesség legelején a rosszullét jó jel, azt jelenti emelkedik a hcg, azaz fejlődik a baba.
Viszont van olyan rendellenesség, amit előre jelezhet a terhességi vészeshányás, pl a mola vagy részleges mola terhességet. De ez roppant ritka és UH-n látszik.
Nem tudom ki terjeszti.... lehet csak egy buta ismerősöd, én még neten se láttam kapcsolatot erre vonatkozóan... anyám is végig hányta a terhességét velem és az öcsémmel... jelentem jól vagyunk.. barátnőm is végig hányt semmi baja a gyerekeinek. Én pl nem hánytam és aránylag jól is voltam, a gyerekeim jól vannak.
Régen pont az ellenkezője volt, mindenki azt hitte, akkor fejlődik jól a baba, ha rosszul van az ember, mert akkor dolgoznak a hormonok.
Úgy baromság ez az egész ahogy van. Nem kell ám mindent elhinni.
Első terhességemnél volt vészes hányásom, egy hétig felkelni se bírtam, és semmi nem maradt meg bennem. Jobban lettem utána, de a a végéig előfordult hányás.
A másik kettőnél alig-alig hánytam, a mostaninál eddig 2x, azt is a savtól (19 és 21 hetesen), most 35 hetes vagyok.
Nem hinném, hogy összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!