Szerintetek igaz lehet az ha valaki a terhesség alatt nagyon rosszul van hosszu ideig akkor a baba nem egeszseges? Vagy pont az ellenkezoje?
Ilyen hulyesegeket is terhesztenek emberek..
Van valaki aki nagyon rosszul volt hoszabb ideig a terhesseg alatt azaz nem mult el az elso 12 hetben es makk egeszseges a babaja?
Attól függ.
Alap esetben a terhesség legelején a rosszullét jó jel, azt jelenti emelkedik a hcg, azaz fejlődik a baba.
Viszont van olyan rendellenesség, amit előre jelezhet a terhességi vészeshányás, pl a mola vagy részleges mola terhességet. De ez roppant ritka és UH-n látszik.
Nem tudom ki terjeszti.... lehet csak egy buta ismerősöd, én még neten se láttam kapcsolatot erre vonatkozóan... anyám is végig hányta a terhességét velem és az öcsémmel... jelentem jól vagyunk.. barátnőm is végig hányt semmi baja a gyerekeinek. Én pl nem hánytam és aránylag jól is voltam, a gyerekeim jól vannak.
Régen pont az ellenkezője volt, mindenki azt hitte, akkor fejlődik jól a baba, ha rosszul van az ember, mert akkor dolgoznak a hormonok.
Úgy baromság ez az egész ahogy van. Nem kell ám mindent elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!