Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek igaz lehet az ha...

Szerintetek igaz lehet az ha valaki a terhesség alatt nagyon rosszul van hosszu ideig akkor a baba nem egeszseges? Vagy pont az ellenkezoje?

Figyelt kérdés

Ilyen hulyesegeket is terhesztenek emberek..

Van valaki aki nagyon rosszul volt hoszabb ideig a terhesseg alatt azaz nem mult el az elso 12 hetben es makk egeszseges a babaja?

ma 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Se így, se úgy. Minden terhesség más. Az első gyermekemnél soha semmi tünetem nem volt. A másodikkal az első trimeszterben naponta 3-4szer hánytam. Teljesen egészséges mind a kettő. Az egyik barátnőm a 20. hétig rengeteget hányt, kórházban is volt vészes hányás miatt és az ő gyermeke is makk egészséges.
ma 15:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom. Sajnos most én is a vészes hànyosokhoz tartozom.Még genetikai vizsgálat nem volt.Hétfőn megyek.
ma 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Attól függ.

Alap esetben a terhesség legelején a rosszullét jó jel, azt jelenti emelkedik a hcg, azaz fejlődik a baba.

Viszont van olyan rendellenesség, amit előre jelezhet a terhességi vészeshányás, pl a mola vagy részleges mola terhességet. De ez roppant ritka és UH-n látszik.

ma 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi az a mola??
ma 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Végig rosszul voltam, habár nem vészes hányás, de egy percet se voltam jól az első trimeszterben és teljesen egészségesa gyerek.
ma 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség.
ma 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki terjeszti.... lehet csak egy buta ismerősöd, én még neten se láttam kapcsolatot erre vonatkozóan... anyám is végig hányta a terhességét velem és az öcsémmel... jelentem jól vagyunk.. barátnőm is végig hányt semmi baja a gyerekeinek. Én pl nem hánytam és aránylag jól is voltam, a gyerekeim jól vannak.

Régen pont az ellenkezője volt, mindenki azt hitte, akkor fejlődik jól a baba, ha rosszul van az ember, mert akkor dolgoznak a hormonok.

Úgy baromság ez az egész ahogy van. Nem kell ám mindent elhinni.

ma 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!