Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most baj lehet megint?

Ez most baj lehet megint?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy másfél hete elkezdtem vérezni hematomát láttak a petezsák felett. Aztán át ment sötét barnába a vérzés, majd 5 napig nem volt semmi, egészen tegnapig. Mert tegnap óta megint van az a barna. 6 hetes vagyok. Úgy félek.. már kezdtem örülni hogy nem volt semmi. Erre tegnap megint elkezdte :( utrogestant szedek
ma 11:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Orvoshoz nem kell mennem csak 2 hét múlva. mikor mondták hogy hematoma van a petezsák felett, azt is mondta a nő hogy látszik a vérzés helye
ma 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális.Igen,ez most megint bajt jelezhet,és menned kell vele,nem 2 hét múlva,hanem most azonnal.
ma 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is visszamennék a biztonság kedvéért,így hogy egyszer már abbamaradt a vérzés és most újra vérzést tapasztalsz.

Hidd el,így jobb. Reméljük,hogy nincs baj,de így legalább te is megnyugodhatsz.

ma 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben elmúlt és újra elkezdődött az nem feltétlenül ugyan az, szóval ahogy a többiek is írták menjél vissza. Ilyenkor emelni szokták a progeszteront esetleg kapsz rutascorbint, úgyhogy mindenképpen lásson orvos.
ma 11:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Hívtam 2 dokit is, el mondtam mivan ... Ő azt mondta nem tud hamarabb időpontot adni csak 19-ére, pihenjek szerinte még ürül a hematoma. A másik Egerbn még le is baszott hogy ne hogy menjek minek szaladgálok, majd ha darabos vérzés lesz akkor menjek. 😡
ma 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne hívj senkit,menj be a kórházba!

Kötelesek megvizsgálni újra!

Én a helyedben simán besétálnék.

Elmúlt, újrakezdődött, egyáltalán nem fix,hogy ugyanaz.

ma 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Megfogadom a tanácsod, be megyek. Kíváncsi leszek mit mondanak
ma 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!