Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lesz már vége ennek az...

Mikor lesz már vége ennek az iszonyatos rosszul létnek? Va/Volt aki nagyon rosszul volt és mikor betöltötte a 12.hetet elmúlt minden?

Figyelt kérdés
11+5 napos terhes vagyok,és az 5.héttől szenvedek az àllandó hànyás,hànyinger,émelygés és gyengeségtől.Egyszerűen màr nem bírom..van valaki aki így volt és ahogy letelt a 12.hét elmult minden?

#hányás #hányinger #Egésznaposrosszullét
nov. 5. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Vombee sokkal erősebb. Nekem azt mondták, hogy Cerucalt csak a harmadik trimeszterben nem lehet, az első kettőben igen.
nov. 5. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:
11 Bocs, de hülyeséget mondtak, szülésig kaptam a cerucalt, naponta infuzioban, vombee nem tudom, akkor nem volt még.
nov. 5. 14:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Szedem reggel és este is a vombeet már az elejétől és vasszus ezzel is full hányingerem van.Amugy ez a vombee tutira nem árt? Tudom mit tartalmaz de én félek minden fajta gyógyszert is szedni..
nov. 5. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is ebben reménykedtem, de mindkét terhességemnél éjjel nappal a 20. hétig hánytam, volt, hogy ha egy korty vizet ittam is kijött. Kitartást kedves kérdező és jó egészséget!
nov. 5. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Így voltam, ki is száradtam, a kórházban csoda gyógyszerként ajánlották a vombeet, de akkor már jó ideje szedtem is, mivel már az első hetektől kezdve egesznapos hányásom volt.

A 10. Hét volt a legdurvabb, akkor tetőzik a hcg, a vombee, akkor már nem segített, többször kellett a kórházban is elmondani, hogy igen ismerem és már szedem is jó ideje, de itt vagyok csináljanak valamit, mert már felülni meg beszélni alig tudtam,annyira nem volt már erőm a sok hányástól.

Kb. A 14. Hét körül egyik napról a másikra múlt el. Abba is hagytam a vombeet. Azóta néha van olyan nap, amikor sugárban ki jön minden, az nap csak pici pirítós meg üres tea megy, de másnapra helyre is jövök.

A szag, látvány, stb. Undor is a hanyassal együtt múlt el.

Kitartást neked, kedves kérdező. Ha nagyon rosszul vagy mindenképpen menj kórházba,nagy veszély, ha kiszáradsz.

Ha még nem próbáltad a vombeet, igaz drága, főleg ha napi 2 kell szedni, de nélküle 2 naponta mehettem volna infuziora, szóval csak ajánlani tudom. Nekem a nőgyógyász ajánlásával a háziorvos írta fel.

nov. 6. 01:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Szedem en is reggel es este is.
nov. 6. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!