Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lesz már vége ennek az...

Mikor lesz már vége ennek az iszonyatos rosszul létnek? Va/Volt aki nagyon rosszul volt és mikor betöltötte a 12.hetet elmúlt minden?

Figyelt kérdés
11+5 napos terhes vagyok,és az 5.héttől szenvedek az àllandó hànyás,hànyinger,émelygés és gyengeségtől.Egyszerűen màr nem bírom..van valaki aki így volt és ahogy letelt a 12.hét elmult minden?

#hányás #hányinger #Egésznaposrosszullét
nov. 5. 09:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességemnél így voltam, az első (durvább) kb 14-15.héten abbamaradt, mintha elvágták volna, a második ugyanilyen módon múlt el, de előbb, 11-12.hét környékén.
nov. 5. 09:35
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez a 3.de ez a legrosszabb mert itt 0-24 rosszul vagyok .Az elsőnél kb 14.hétig èmelyegtem,a 2.nàl végig hánytam a 20.hétig de voltak jobb napok azert,most meg allandoan rossz és elsem tudom ezt hinni,hogy egyszer csak elszall,elvagjak ahogy itt sokan mondjak,de kerlek mondjatok h ilyen letezik…koszonom a valaszod kedves első.Remelem en is igy leszek..Neked milyen nemuek lettek a gyerekek? Nekem ket kisfiam van,a mostanit jovoheten tudjuk csak meg:)
nov. 5. 09:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a harmadik terhességem, és korábban jöttek a rosszullètek.

Az elsőnèl a 12.hèten elmúlt a hányinger/hányás, a másodiknál kètszer is voltam kórházban infúzión kiszáradás miatt, viszont utána találtam pár módszert,amivel javítani tudtam az állapotomon.

Most is ezeket próbálom, és eddig egész jól bejönnek.

Próbáld ki te is:

1. Kásásra fagyott cola egy kis citromlèvel kanalazva, illetve szádban tartani

2. Ha már nagyon kivagy akkor izotonias ital szinten fagyasztva szopogatni

3. Ami nekem megelőzésre bejön a gyömbér tea, gyömbér cukor. Abbol is konkretan a Müllerben lehet kapni igazi gyömbéres "gumicukrot". Ma megyek beszerzèsre, ha szeretnèd küldök fotót.

Illetve teabol ez a fajta extra mèzzel: Dr Chen mezes instant gyönbèrtea.

Remélem valamelyik bevalik neked is.

Amúgy én reménykedtem,hogy a harmadik valahogy könnyebb lesz, de véletlenül sem :D Kitartás neked is!

nov. 5. 10:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehát neked is abbamaradt a 14. és a 20. héten, ugyhogy el tudod képzelni. Nekem nem maradt abba, a 36. heti császárig hánytam állandóan. De azt mondták ez nagyon ritka.
nov. 5. 10:17
 5/16 anonim ***** válasza:

1. 13 hét

2. 16 hét

3. 20 hét

Kitartás.

nov. 5. 10:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél a 12. hét után kezdődött a szagundor, hányás, hasmenés, émelygés, étvágytalanság. S tartott a 28. hétig.

A mostani terhességemnél az 5. héten kezdődött és elmúlt a 16. hétre.

Szóval lutri.

nov. 5. 11:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Vombee tablettát. Vényköteles és elég drága, de nekem elég sokat segít. Az első két terhességemnél a 20. hétig úgy hánytam, hogy álmomból ugrottam hányni, éjjel nappal, kb semmire nem emlékszem, csak hogy kibírhatatlan szenvedés volt. Többször voltam infúzióért is, mert kezdtem kiszáradni. Most egész nap fáradt és nyűgös vagyok, kicsit émelygek, párszor hánytam, de fel bírok állni, ha muszáj (és muszáj 2 gyerek mellett).
nov. 5. 14:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Szedem en is.
nov. 5. 14:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Akkor hasonlóan állunk. :D Kitartást, 20. héten nekem 3-4 nap alatt teljesen elmúlt, úgyhogy el tud viszonylag gyorsan is tűnni.
nov. 5. 14:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Cerucal segített, vényköteles, de azt csak 12. hét után lehet.
nov. 5. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!