Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tágulási vérzés?

Tágulási vérzés?

Figyelt kérdés

37+6 napos vagyok, reggel pisilés után törlésnél volt egy csepp vér a papíron. Azóta össze-vissza fájdogál az alhasam. Azóta nem volt sem vérzés, sem barnázás, semmi. Nyákdugóm még nem ment el, ezzel nem rohantam be a kórházba.

Nektek volt ilyen? Hamarosan várható hogy megindulnak a dolgok?

nov. 3. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem azután volt tágulási vérzésem, hogy elment a magzatvizem. Végül oxyt adtak, mert nagyon hosszú ideig nem lépett át a szülésem a látens szakból az aktív vajùdásba.
nov. 3. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Amikor nekem 36. héten jött egy kis vér, akkor hívtam a dokit, aki behívott vizsgálatra (bár nem egy csepp volt, hanem picit több, mindössze 2x, mikof felkeltem pihizésből.

Ki is derült, hogy megrepedt a burok, de felül, így csak szivárgott a magzatvíz, nem elfolyt.

Te nem tudod felhívni a dokidat vagy az ügyeletet esetleg? Majd ők eldöntik, hogy kell-e vizsgálat.

nov. 3. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:

A 36.héttől sokat barnázgattam, vérezgettem.

Az első alkalmakkal rohantam az ügyeletre, ahol semmit nem láttak, majd jól le is csesztek, ezzel minek mentem be.

Utána már be sem mentem.

Végül 39+6on fájásokkal infult be a szülés. Ott, ahogy tágoltam, egyáltalán nem véreztem.

nov. 3. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt tágulási vérzésem aznap reggel mikor szültem. Frászt is kaptam mert 3. terhesség volt és az első kettővel nem volt ilyen.

Nekem egy tisztasági betét kellett. Én is bementem egyből a kórházba ahol megvizsgáltak és mondták remélik hoztam a cuccom mert innen már sehova tovább.

nov. 3. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt. Dél körül kezdődött, gyengén, de kb folyamatosan volt. Tisztasági betét elég volt. Bementem a szülészetre, azt mondták nyílik a méhszáj de még hazamehetek (miután megbeszéltük, hogy közel lakok és a férjem vissza tud vinni)

Hajnalban mentünk csak vissza, lassan rendszereződött.

nov. 3. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanaz volt, mint az 1#nek. Elfolyt a víz, de nem tágultam. Oxi után volt minimális tágulási vérzés.
nov. 4. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!