Kevés piros vérzés, fájások nélkül? Azonnal kórház vagy lehet tágulási? (40+5)
Ma voltam nst-n, az nem sikerült jól, mert nem mozgott a baba. Felraktak ultrahangra, az teljesen jó lett. Hétfőn kéne újra mennem. Most viszont a bugyimban is látok egy kicsi nagyon enyhén barnás folyást (alig barna, ha nem fehér bugyi lenne szerintem észre sem venném), és törlésnél pár csepp piros vér is lett. Viszont fájásaim nem nagyon vannak. Vagyis napok óta görcsölget a hasam, mintha menstruálnék, de nem nagyon erős, meg nincs benne semmi rendszer amit mérni lehetne.
Szerintetek menjek most azonnal kórházba? Vagy várjak még, hátha este beindulnak a fájások is? Lehet valami bajra utal a vérzés, ha ma ultrahangon semmi problémát nem találtak?
40+5 napos kismama
Szerintem egy telefont megérne a kórház felé mindenképp a dolog. Vagy ha magamból indulok ki, hogy mellettünk itt van 5 percnyire a kórház, ahol szültem, én megkockáztatnám, hogy inkább potyára bemegyek, nézzenek már rám, aztán max hazajövök, minthogy baj legyen. Innen senki sem tudja neked megmondani, mi történik.
Egyébként én kétszer szültem, mindkét alkalommal a fájások után jelentkezett tágulási vérzés, már a kórházban, burokrepesztés után. Szóval sajnos ebből a szempontból nem tudok hasznosan válaszolni, engem biztosan megijesztene a vér látványa terhesen.
Én is úgy gondolom, mint az #1. válaszadó. A vérzés valóban nem jó terhesen semmiképpen. Egy telefont valóban megér.
Sok sikert! 🥰
Kórhàz
Nekem ezt tanították
Csúnya víz
Rendes vér ( nem csak véres nyák)
Azonnal kórhàz
Szerintem tágulási, de távolról jósolni nem lehet. Nekem is enyhe menses szerű fájdalmaknál jött még otthon anno. A szülésznő ránézett a kórházban és nem izgatta magát rajta, normális.
Ha aggaszt, egy telefont megér, inkább feleslegesen mint esetleg benézni bajt (szerintem amúgy nem lesz gond). Gyorsat!
Én bementem. Aztán a doki megkérdezte mennyire lakok-e közel, szeretnék-e még hazamenni, mert ez tágulásos vérzés és órák, de napok is lehetnek, mire beindul rendesen.
Este 9-re értünk haza, hajnalban mehettem rendszeres 5 perces fájásokkal szülni.
Bejöttem végül a kórházba, várom a viszgálatot.
Köszi a válaszokat!
Kivancsi vagyok mit mondanak
Ha van időd még jelezz🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!