Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány napig normális a rózsaszí...

Hány napig normális a rózsaszínes barnás folyás szülés előtt? Valószínű tágulásos vérzés.

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom, hogy ez most nyákdugó vagy sem, annyit látok, hogy színe van a folyásnak. Tegnap napközben kezdődött, halvány rózsaszín volt, ma már véresebb és ha nem sűrűn nézem, akkor barnás.

És állandó, tehát minden egyes WC látogatáskor jelen van. Jóslóim, keményedéseim vannak. Hány napig normális ez a fajta vérzés?? Kinek meddig tartott? Első terhességemkor aznap már szültem ahogy megjelent a halvány rózsaszín.

2021. febr. 8. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb 3 napig tartott... A nyakdugo meg egyszercsak kipottyant belolem, egy jonnagy darab itthon... akkor mar rendszertelen fajasaim voltak, majd mikor kezdtek erosodni indultunk be 10 perceseknel
2021. febr. 8. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem hétfőn jelentkezett, szerdán reggel megindult a szülés.

De amúgy ez változó. Valakinek 5-10 nap, valakinek meg 1-2.

Én a nyákdugóval nem találkoztam.

2021. febr. 8. 12:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Voltam vizsgálaton, 2 ujjnyira nyitva vagyok, még tart a vérzés és egyre erősebbek a keményedések. Egyelőre még itthon, de a doki majdnem bent tartott már.. :/
2021. febr. 8. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor nemsokára baba lesz belőle! Kitartás! Pihenj addig, amennyit csak tudsz! :)
2021. febr. 8. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem aznap megszületett,mikor ez a tagulasos verzes kezdődött
2021. febr. 8. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Naaaa? Volt valami történés éjszaka?
2021. febr. 9. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!