Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lehet baj a babával?

Ugye nem lehet baj a babával?

Figyelt kérdés

az összes tünetem minimálisra csökkent, vagy abszolút megszűnt.

A terhesség 4-7. hétig nagyon beteg voltam felsőlégúti megbetegedés erős körül köhögéssel, amire háziorvos antibiotikumot adott.

6 hét körül éreztem főként a hányingert pár napig. Ahogy meggyógyultam pici szagérzékenység és néha rám törő hányinger volt. De kb 2 hete semmi extra. Pár napja viszont abszolút semmit sem érzek (ilyen rosszullétszerűt)egyedül a hangulatom van a béka segge alatt( más okból kifolyólag)és hulla vagyok. Illetve a szexet nagyon nem kívánom de még az érintést, ölelést sem..

Doki bő 2 hete látott akkor volt szívhang meg minden rendben volt.

Ugye nem lehet semmi baj?

Nem vagyok paramami ez a 3.terhességem, csak az 2 lányommal nagyon rosszul voltam 7hettol egészen a 14 hétig. Most ez a terhességem annyira más és picit félek míg át nem lépem a 12 hetet.

nov. 3. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Te is jól tudod, hogy ezt senki nem tudja megmondani. Vagy rendben vagy nem. Ha minden tünet megszűnik, akkor lehet gond. De ez sem 100%.

Nálam pl nem szűntek meg a tünetek, csak vetélés után.

Most terhesen volt, hogy egy napra szinte minden eltűnt, másnap vissza is tért. Tehát teljesen nem szűnt meg. Kb 15.hét óta vagyok jól, innentől csak néha feszül a méhem, de más nincs. A 10.héttől meg enyhültek a tünetek, de nem múltak akkor még el.

Van akinek minden hirtelen megszűnik még is jól van, van akinél meg baj van. Erre nincs egy fix dolog. Sajnos csak uh-n tudják megmondani rendben vagytok e.

Próbálj nem aggódni, ha nem megy szaladj el sztk rendelésre.

nov. 3. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
A hulla vagyok érzés is tünet. Nekem sokáig kitartott.
nov. 3. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőhöz csatlakozom, hogy csak az orvos tudja biztosra megmondani. Bíztatásképpen nekem az első trimeszter rendszeres hányással és a fogyás mellett telt le a terhességi rosszullétek miatt, + hugyúti fertőzésre antibiotikum. A második trimeszterben szintén ugyanez megint, megspékelve egy jó kis tüdőgyulladásos vírussal, mialatt végig dolgoztam. Harmadikban màr nem, de akkor megint elkaptam valami covid szerűséget, ott azt hittem ki fogok purcanni a babával együtt, de szerencsére két hét alatt átvészeltem valahogy. Teljesen rendben van minden és mostmár csak várunk hogy megérkezzen! :)

Ne stresszelj rá!

39 h km.

nov. 4. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt itt senki nem tudja,csak az orvos.

Ahogy mondják a tünetek jönnek-mennek.

Nekem 7-11 hétig voltak tünetek, aztán egyik napról a másikra megszűnt és minden rendben volt.

Van rá ellen példám is,volt tünetem...de már nem fejlődött odabent a "picur"...

Menj el dokihoz ha az megnyugtat.

nov. 4. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!