Ugye nem lehet baj a babával?
az összes tünetem minimálisra csökkent, vagy abszolút megszűnt.
A terhesség 4-7. hétig nagyon beteg voltam felsőlégúti megbetegedés erős körül köhögéssel, amire háziorvos antibiotikumot adott.
6 hét körül éreztem főként a hányingert pár napig. Ahogy meggyógyultam pici szagérzékenység és néha rám törő hányinger volt. De kb 2 hete semmi extra. Pár napja viszont abszolút semmit sem érzek (ilyen rosszullétszerűt)egyedül a hangulatom van a béka segge alatt( más okból kifolyólag)és hulla vagyok. Illetve a szexet nagyon nem kívánom de még az érintést, ölelést sem..
Doki bő 2 hete látott akkor volt szívhang meg minden rendben volt.
Ugye nem lehet semmi baj?
Nem vagyok paramami ez a 3.terhességem, csak az 2 lányommal nagyon rosszul voltam 7hettol egészen a 14 hétig. Most ez a terhességem annyira más és picit félek míg át nem lépem a 12 hetet.
Te is jól tudod, hogy ezt senki nem tudja megmondani. Vagy rendben vagy nem. Ha minden tünet megszűnik, akkor lehet gond. De ez sem 100%.
Nálam pl nem szűntek meg a tünetek, csak vetélés után.
Most terhesen volt, hogy egy napra szinte minden eltűnt, másnap vissza is tért. Tehát teljesen nem szűnt meg. Kb 15.hét óta vagyok jól, innentől csak néha feszül a méhem, de más nincs. A 10.héttől meg enyhültek a tünetek, de nem múltak akkor még el.
Van akinek minden hirtelen megszűnik még is jól van, van akinél meg baj van. Erre nincs egy fix dolog. Sajnos csak uh-n tudják megmondani rendben vagytok e.
Próbálj nem aggódni, ha nem megy szaladj el sztk rendelésre.
Elsőhöz csatlakozom, hogy csak az orvos tudja biztosra megmondani. Bíztatásképpen nekem az első trimeszter rendszeres hányással és a fogyás mellett telt le a terhességi rosszullétek miatt, + hugyúti fertőzésre antibiotikum. A második trimeszterben szintén ugyanez megint, megspékelve egy jó kis tüdőgyulladásos vírussal, mialatt végig dolgoztam. Harmadikban màr nem, de akkor megint elkaptam valami covid szerűséget, ott azt hittem ki fogok purcanni a babával együtt, de szerencsére két hét alatt átvészeltem valahogy. Teljesen rendben van minden és mostmár csak várunk hogy megérkezzen! :)
Ne stresszelj rá!
39 h km.
Sajnos ezt itt senki nem tudja,csak az orvos.
Ahogy mondják a tünetek jönnek-mennek.
Nekem 7-11 hétig voltak tünetek, aztán egyik napról a másikra megszűnt és minden rendben volt.
Van rá ellen példám is,volt tünetem...de már nem fejlődött odabent a "picur"...
Menj el dokihoz ha az megnyugtat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!