Szerintetek muszáj még 17hetes terhesen terhes vitamint szedni?
Figyelt kérdés
eddig a femibion800at meg a femibion400at szedtem.köszönöm a válaszokat. 17km2010. nov. 5. 07:12
11/12 anonim válasza:
30hetes vagyok és nem szedtem eddig se vitamint.Sok gyümi és zöldség,tejtermék.A vérképem teljesen jo volt még 28hetesen is.Vasat se kell szednem.Ugyhogy ha eszel rendesen egészséges ételeket akkor már nem kell szedned a terhesvitamint.
12/12 anonim válasza:
Ha nagyon egyhangúan étkezel,válogatós vagy...se zöldség..se tejtermékek netán még gyümi sem,akkor mindenképp szedj valamit! És én úgy gondolom,igenis nem elég csak a 12.hétig szedni,hisz utána jön csak a ,,java,, a dolognak! Akkor van igazán szüksége a gyereknek is,és anyának is a vitaminra,az egészségre!Téli időszakban minden képen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!