Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel kenitek a hasatokat,...

Mivel kenitek a hasatokat, hogy ne legyen stria csíkos?

Figyelt kérdés
okt. 30. 23:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik. Sima rossmanos krémmel kentem nagy néha, amikor épp nem felejtettem el. Ez így sz@rt se ért volna, mégse lett egy se. Pedig 4 és fél kilós gyereket szültem, 23 kilót híztam és abból kb.20 a hasamon volt🤷🏼‍♀️
okt. 30. 23:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam sosem terhes, de a hízás fogyás miatt szét van repedve a bőröm, sajnos ez genetika, kenhettem rá bármit. Tesóm férfi, ő testépítéssel foglalkozott egy ideig, miután lefogyott neki a karja lett striás.
okt. 31. 00:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
BÁRMIVEL kenheted, SEMMI nem fog hatni!
okt. 31. 01:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Genetika. Édesanyám 26kg plusszal nem lett csíkos...se nálam se a tesómnál. Én meg már a hízástól, fogyástól is zebra lettem. Fura, hogy még mindig van aki elhiszi, hogy van rá csodaszer. Persze, ha a az elmédet próbálod becsapni, placebónak vegyél bármit. Olcsótól a drágáig válogathatsz, de inkább egy jó testápoló az amire szükség van, mert kiszárad az ember bőre terhesen.
okt. 31. 01:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én Nivea krémet kentem magamra. Nem lettek striáim két terhesség után sem. De nem ezen múlik. Egyrészt genetika, másrészt életkor. Tudományos cikkekben vizsgálva azt találták, hogy minél fiatalabb valaki, annál esélyesebb, hogy striásodik, mert a feszes bõr rosszul viseli a nyújtást. Idôsebb korral lazulnak a kötõszövetek, ezért a bõr könnyebben enged. Ezért is vannak olyanok, akik tiniként striásak lettek a növekedéstõl, aztán késõbb szülésnél meg nem.

De ez is csak valószinûség, egyénre nem lehet biztosat mondani. Mert így van aki fiatalon se lesz csíkos, más meg 30 felett is az lesz.

okt. 31. 02:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel nem kentem, egyáltalán nem lett csíkos. 34 voltam, amikor szültem. Szerintem is ez inkább genetika.
okt. 31. 05:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy. Első gyereknél kentem magam, de az utolsó hónapban teljesen szétrepedt a bőröm. A második gyerekkel nagyobb volt a hasam, de ott nem keletkeztek újabb striák. Mondjuk nekem már kamaszkoromban rengeteg stria lett végig a hátamon, csípőmön, kb mindenhol a növéstől. Az a jó, hogy azért az évek múlásával szépen halványodtak.
okt. 31. 06:58
 8/12 anonim ***** válasza:

#5! Nekem is ez az elméletem. Én vénségemre már annyit híztam-fogytam lassan, fokozatosan, hogy mire terhes lettem, már ott volt a hely, csak a gyerek kellett bele. Nem volt mitől repedni😂

Húgom 11-12évesen hirtelen megnyúlt, csupa stría lett. Egy gyereke sincs🤷🏼‍♀️

okt. 31. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha vkinek olyan a genetikája, kenheti bármivel. Én Rossmannos bőrápoló olajjal kentem anno, terhesség alatt nem is lett stírás a bőröm, de szülés után katasztrófa lett.
okt. 31. 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is genetika.

Anyumnak 2 gyerek után se volt olyan a hasa.

Nekem egy gyerkőc van, vékony vagyok és elég nagy hasam volt, 17 kg híztam. Hozzá teszem én kentem(kb.heti1x) mert jól esett néha bekenni, simogatni, ápolni.

DM-alverde Mama testápoló vaj és Mülleres mama olaj. De ettől függetlenül továbbra is azt gondolom hogy nem ez "segített"

okt. 31. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!