Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Hányadik héten...

Kismamák! Hányadik héten kezdtétek el mosni, vasalni a babaruhákat?

Figyelt kérdés
okt. 28. 06:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Mosni folyamatában, ahogy kaptunk, mindig kimostam. Sok helyről örököltünk, nem kellett szerencsére egyáltalán ruhára költeni. Viszont én sose vasaltam, és azóta se, már egy éves. :D
okt. 28. 06:34
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Folyamatosan, ahogy összegyűlt egy mosásra érdemes adag, kimostam, és eltettem a szekrényébe. Nem vasaltam semmit, szárítógépben száradt. 2021 volt, nem döngölt földpadlós kunyhóban lakunk, van fertőtlenítő mosószer, nem gondolnám, hogy a vasalás életbevágó lenne.
okt. 28. 06:35
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Mosni a 38.héten egy nap alatt kimostam mindent

Vasalni sosem vasaltam.

okt. 28. 06:40
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
30.hét után mostam mindent, és vasaltam....de a vasalást a kistesónál kihagyom :) Én nem szeretek vasalni xD
okt. 28. 06:56
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Kb 36. Héten mostam ki. Sosem vasaltam semmit. Jön a második, nála sem fogok.
okt. 28. 07:23
 6/11 anonim ***** válasza:

38. het korul. Nem vasaroltam annyira sokat, szoval nem tartott sokaig azt a 10 db bodyt es rugit kivasalni, nem kellett hetekig ezzel szorakoznom :D

De megjegyeznem, hogy akkor vasaltam eloszor es utoljara babaruhat, szules utan nem volt erre turelmem.

okt. 28. 07:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első váratlanul jött, anyukám csinálta meg amíg a kórházban voltunk, a 2-nál a 37. héten, mert az orvos azt mondta, hogy úgy állok, hogy bármikor szülhetek (végül indítani kellett...)

(szeretek vasalni, így mindig mindenkinek szinte mindent kivasalok)

okt. 28. 08:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél nem tudom, be voltam sózva nagyon, 30-35. hét között mindent is fényesre sikáltam, vasaltam, stb.

A másodiknál talán 36-37. héten megkértem anyukámat hozza le a padlásról a babaruhás dobozt, és mivel kicsit porszaga volt, beborítottam válogatás nélkül a mosógépbe, majd onnan a szárítóba. Aztán egyszer szépen behajtogattam a szekrénybe, és annyi.

okt. 28. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:
33-34. hét környékén. Nagyja megvolt (kaptunk is, vettünk is), akkor talán 2-3 adag mosással kimostam, nagyon szép idő volt akkor is, pár óra alatt meg is száradtak odakint. Ez most volt 2-3 hete. Én mindent átvasaltam, de ebből később nem lesz rendszer:). Ami pár dolog még hiányzott, azt is megvettem akkor gyorsan, aminek örülök, mert már nincs kedvem boltokat járni.
okt. 28. 08:38
 10/11 anonim ***** válasza:
38. héten vettem ruhákat. Akkor ki is mostam. Vasalni nem vasaltam soha.
okt. 28. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!