Hány hetesen kezdtetek el vizesedni?
Persze a kérdés azokhoz szól akik vizesedtek. Első két terhességemnél nem vizesedtem. Ma észre vettem hogy az újjaim vizessek. Még csak 26hetes vagyok. Ez normális?
Hétfőn beszélek a védőnővel is.
A barátnőmmel 1 hónap különbség van a terhességeink között. Ő már a 18. héten elkezdett vizesedni, főleg a lába lett buci. Ez azóta is fennáll nála.
Én most vagyok 34. hétben, még semmi ilyen nincs.
Előző terhességem alatt a 32. héten kezdett vizesedni a lábam. Meg néha a kézfejem.
Köszönöm a válaszokat.
Bízok benne hogy elmúlik pár nap alatt és nem fog a végéig kisérni😶
Én is a gyürümön vettem észre hogy szorított.
25. het korul, de ez egy folyamat volt. Eloszor csak ugy kezdodott, hogy reggelente fel voltak dagadva az ujjaim, de aztan ez elmult.
A vegere, szules elotti hetekben meg mar sajat cipoim naaagyon nehezen jottek fel a labamra, eddig jutottam 😂
Én a 18. hét körül, főleg az ujjaim és a bokám. Utóbbi akkor kezdett igazán, mikor bejött a meleg, április-május körül, de sokat javult, ahogy váltani lehetett nyitott cipőre.
Az ujjaim szülés utánig kitartottak, gyűrűben is szültem, mert hiába próbálkoztunk hónapokig mindennel, nem jött le 🙃
Máshol nem tapasztaltam vizesedés, de 3 héttel hamarabb jött a baba, ki tudja, hogy abban a 3 hétben mk lett volna még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!