Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kezdtetek el...

Hány hetesen kezdtetek el vizesedni?

Figyelt kérdés

Persze a kérdés azokhoz szól akik vizesedtek. Első két terhességemnél nem vizesedtem. Ma észre vettem hogy az újjaim vizessek. Még csak 26hetes vagyok. Ez normális?

Hétfőn beszélek a védőnővel is.

okt. 27. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
36, 2 héttel szülés előtt (csak a lábaim)
okt. 27. 11:13
 2/9 anonim ***** válasza:
38. Héten, de csak esténként a lábaim.
okt. 27. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:

A barátnőmmel 1 hónap különbség van a terhességeink között. Ő már a 18. héten elkezdett vizesedni, főleg a lába lett buci. Ez azóta is fennáll nála.

Én most vagyok 34. hétben, még semmi ilyen nincs.

Előző terhességem alatt a 32. héten kezdett vizesedni a lábam. Meg néha a kézfejem.

okt. 27. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem két három nap volt csak amikor vizesedtem a 24. hét környékén. A kezem. Nem tudtam lehúzni a gyűrűt. Utána felpocolt lábbal dolgoztam nagyrészt, meg több vizet ittam és elmúlt, de az is lehet elmúlt volna anélkül. Szülés után sokkal rosszabb volt. Pcs volt és a férjem papucsában kellett hazajönnöm, mert semmit nem tudtam felhúzni. Akkor két hétig tartott borzalmas volt ssmmi nem segített. Kitartást
okt. 27. 11:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Bízok benne hogy elmúlik pár nap alatt és nem fog a végéig kisérni😶

Én is a gyürümön vettem észre hogy szorított.

okt. 27. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:

25. het korul, de ez egy folyamat volt. Eloszor csak ugy kezdodott, hogy reggelente fel voltak dagadva az ujjaim, de aztan ez elmult.

A vegere, szules elotti hetekben meg mar sajat cipoim naaagyon nehezen jottek fel a labamra, eddig jutottam 😂

okt. 27. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon a végén, nem emlékszem pontosan, de 2-3 héttel a kiírt nap előtt. Utána viszont nagyon durván újra. Kb egy hét volt, mire minden lement.
okt. 27. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nem emlékszem, de kb a 30. héttől és most a másodiknál már a 18. héttől folyamatosan. Szülés után 2 hétig még dúrvábban felvoltam vizesedve. Figyelni kell a vérnyomást meg nekem nézték folyamatosan az ereket a lábamban nehogy elzáródás legyen.
okt. 27. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a 18. hét körül, főleg az ujjaim és a bokám. Utóbbi akkor kezdett igazán, mikor bejött a meleg, április-május körül, de sokat javult, ahogy váltani lehetett nyitott cipőre.

Az ujjaim szülés utánig kitartottak, gyűrűben is szültem, mert hiába próbálkoztunk hónapokig mindennel, nem jött le 🙃

Máshol nem tapasztaltam vizesedés, de 3 héttel hamarabb jött a baba, ki tudja, hogy abban a 3 hétben mk lett volna még...

okt. 27. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!