Az természetes, ha napokig gyengébben érzem a babám? 23 hkm
Péntek délután voltam a szokásos nőgyógyászati kontrollon. Akkor úgy mozgott a baba, hogy a doki csak 2. kattintásra tudta lemérni a paramétereit. Ebből a nagy mozgásból semmit nem éreztem.
Hajnalban és éjfélkor szokott aktív lenni. Péntek óta talán csak 1-1 gyenge remegést éreztem az alhasamban,nem a megszokott erősebb bökést.
Ebben az esetben aggódjak és menjek orvoshoz? Múltkor is így hezitáltam 3 napot, akkor minden rendben volt, uh-n szintén nagyon mozgott, de a védőnő elhűlt rajtam, hogy max csak 1 napot szabad ilyennel várni.
Köszönöm.
Én még csak 17 hetes vagyok jelenleg, nekem is kevesebbet mocorog, pénteken egyszer sem éreztem. Front van lehet az is okozza.
Egyél egy csokit feküdj kicsit bal oldalra és megmoccan :) ezt szokták javasolni. Én még nem próbaltam, mert még kicsi és mellső fali lepényem van, így alapból nehezen érzem még. De próbáld ki, hatha kicsit felpörög :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!