Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az természetes, ha napokig...

Az természetes, ha napokig gyengébben érzem a babám? 23 hkm

Figyelt kérdés

Péntek délután voltam a szokásos nőgyógyászati kontrollon. Akkor úgy mozgott a baba, hogy a doki csak 2. kattintásra tudta lemérni a paramétereit. Ebből a nagy mozgásból semmit nem éreztem.

Hajnalban és éjfélkor szokott aktív lenni. Péntek óta talán csak 1-1 gyenge remegést éreztem az alhasamban,nem a megszokott erősebb bökést.

Ebben az esetben aggódjak és menjek orvoshoz? Múltkor is így hezitáltam 3 napot, akkor minden rendben volt, uh-n szintén nagyon mozgott, de a védőnő elhűlt rajtam, hogy max csak 1 napot szabad ilyennel várni.

Köszönöm.

okt. 27. 06:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Én még csak 17 hetes vagyok jelenleg, nekem is kevesebbet mocorog, pénteken egyszer sem éreztem. Front van lehet az is okozza.

Egyél egy csokit feküdj kicsit bal oldalra és megmoccan :) ezt szokták javasolni. Én még nem próbaltam, mert még kicsi és mellső fali lepényem van, így alapból nehezen érzem még. De próbáld ki, hatha kicsit felpörög :)

okt. 27. 06:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Még ilyen korai státuszban teljesen normális. Első gyerekemet 20 hetesen éreztem először, de több hétig szinte alig.
okt. 27. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!