Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a PEKOBELT női uszodai tapaszról?

Figyelt kérdés

Aki használta már tudna róla véleményt mondani? Illetve minden alkalommal cserélni kell mikor ki-be megyek a vízbe?

Pl bennt vagyok ki megyek kicsit majd mikor vissza szeretnék menni újat kell felrakni?

máj. 30. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Ezt a hüvelynyílásra kell ragasztani?
máj. 30. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem, oda ugyanis nem lehet, a nagyajkakra kell tenni.

Egyébként teljesen fölöslegesnek tartom.

máj. 30. 09:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam én se ezért tettem fel a kérdést. Lényegében a hüvelyt védi a fertőzésektől. De nem tudom hogy ha ez fent van akkor pisilésnél le kell venni? 🙈 Csak mert akkor elég borsos ára van ha minden pisinél kell cserélni ugyanis egy kismama jelenleg én kb félóra max 1óránként járok🙈
máj. 30. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy perv volt rákeresni: "Használat során esetleges vizelési inger esetén a teljes tapaszt távolítsa el, majd a vizelet ürítése után a szárazra törölt nemi szervre új tapaszt helyezzen fel!"
máj. 30. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én használtam, és igen, természetesen pisilésnél le kell venni és újat ragasztani.

Egyébként viszonylag jól zár, bár tavaly nem terhesen használtam, idén szeretném terhesen is.

Nem az a kérdés, hogy hányszor mész pisilni, hanem, hogy hányszor mész vízbe, hisz amíg kint vagy, értelemszerűen nem kell tapasz, olyankor annyit pisilsz, amennyit akarsz.

máj. 30. 10:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5ös 😁 az agyam nem tud logikussan gondolkozni úgy látom🤦🏻‍♀️🤣 Igazad van teljesen hogy nem ez a lényeg hogy mennyit pisilek 🙈😅
máj. 30. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bár furi, jó kis találmány. Gyakorlatilag a nagyajkakra ragasztod, tehát mindent fed. Másodszorra már nem igen tapadna jól, szóval egyszer használatos. Én mondjuk nem vagyok nagypacsálós, kb. 2 db egy strandolás és jónapot. :)
máj. 30. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

A használtat semmiképp ne ragaszd vissza, mert megágyazol egy jó kis fertőzésnek.

Mondjuk ez a tapasz szerintem felesleges, mert nem a klóros uszodavízben szedsz össze bármit, hanem a wc-n.

Terhesség alatt én kézfertőtlenítővel és saját zsepivel mentem mindig wc-re. Ha becsuktam a fülke ajtót kézfertőtlenítettem, törlés saját zsepivel és kézmosás után megint fertőtlenítés. Semmit nem kaptam el, pedig heti 2x jártam úszni a 32.hétig.

máj. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!