Mi a véleményetek erről a PEKOBELT női uszodai tapaszról?
Aki használta már tudna róla véleményt mondani? Illetve minden alkalommal cserélni kell mikor ki-be megyek a vízbe?
Pl bennt vagyok ki megyek kicsit majd mikor vissza szeretnék menni újat kell felrakni?
Nem, oda ugyanis nem lehet, a nagyajkakra kell tenni.
Egyébként teljesen fölöslegesnek tartom.
Én használtam, és igen, természetesen pisilésnél le kell venni és újat ragasztani.
Egyébként viszonylag jól zár, bár tavaly nem terhesen használtam, idén szeretném terhesen is.
Nem az a kérdés, hogy hányszor mész pisilni, hanem, hogy hányszor mész vízbe, hisz amíg kint vagy, értelemszerűen nem kell tapasz, olyankor annyit pisilsz, amennyit akarsz.
A használtat semmiképp ne ragaszd vissza, mert megágyazol egy jó kis fertőzésnek.
Mondjuk ez a tapasz szerintem felesleges, mert nem a klóros uszodavízben szedsz össze bármit, hanem a wc-n.
Terhesség alatt én kézfertőtlenítővel és saját zsepivel mentem mindig wc-re. Ha becsuktam a fülke ajtót kézfertőtlenítettem, törlés saját zsepivel és kézmosás után megint fertőtlenítés. Semmit nem kaptam el, pedig heti 2x jártam úszni a 32.hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!