Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Térdig, combközépig természete...

Térdig, combközépig természetes vízbe bele lehet menni terhesen? Koraterhességben?

Figyelt kérdés
aug. 19. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Még akár fürödhetsz is

Terhes vagy, nem beteg

aug. 19. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha a hüvelyed nem a térded alatt hordod, akkor mi kockázata lenne?
aug. 19. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Igen, így bele lehet. Úszkálni nem egészséges benne, mert elkaphatsz valami fertőzést.
aug. 19. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Természetes vízbe, hacsak az orvos külön nem tiltotta meg, be lehet menni. A meleg vizet nem szokták javasolni.
aug. 19. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
A természetes vizeketre mondják, hogy nyugodtan be lehet menni. De én inkább nem kockáztattam, mert néhol koszos, tele döglött hallal, ürülékkel.
aug. 19. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Szokták mondani, hogy zárt méhszájnál bármibe lehet menni, de az az igazság, hogy én terhesen egy laza hüvelygombát vagy egyebet is kihagytam volna inkább, tehát nem kockáztattam, főleg, hogy nagyon fogékony voltam az ilyesmire.

Az itthoni élővizekben sem bízom, itt a gyk-n is rendszeresen felbukkannak olyan kérdések, ahol pl. a Balatonból szerzett nyavalyákról panaszkodnak kismamák.

A tengert lehet megpróbàltam volna, de terhesen pont nem nyaraltam tengernél, úgyhogy ez is kiesett.

Viszont úgy, hogy csak max. a combod lesz vizes, nincs semmi kockázat (hacsak nem valami rozsdás szögbe vagy üvegszilánkba lépsz 🙃).

U.i.: állítólag az a legnagyobb veszély mondjuk egy gombánál, ha vizes fürdőruhában üldögélsz még sokáig, mert a meleg, nedves környezet kedvez nekik, így akkor is célszerű levenni egyből a fürdőruhát, ha mondjuk csak a zuhany alá állsz be a strandon.

aug. 19. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Terhesség nem betegség ha az orvos nem tiltotta meg akkor semmi baj

A túl meleg,szennyezett,nagyon klórozott vizet persze kerülni kell de nem csak terhesen és terhesség előtt is elkaptam valami fertőzést a strandon

És 18 hetes terhesen fürödtem a tengerben

aug. 19. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

hmm itt külföldön majdnem kiröhögtek mikor erre rákérdeztem ...

természetesen mehetek úszni, szaunázni, medence, természetes víz, tó vagy tenger, minden ami jól esik, a testem jelez majd ha már elég

sportolhatok ehetek amit akarok

otthon mért tiltanak mindent? mi az alapja?

aug. 19. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

17hetes vagyok rendszeressen járok a balatonra fürdeni úszó tapasszal.

Szerintem érdemes beruházni rá.

aug. 19. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!