Hólyagfájdalom terhesség alatt. Lehet belőle baj?
Teherbeesésem előtt is ezzel küzdöttem, nem tudom két kezemen megszámolni hány orvos látott, hol volt a vizeletemben baktérium, de akkor 4#, hol pedig bár megmaradt a fájdalom de nem találtak semmit. Igazából beletörődtem, hogy már így maradok. Aztán a terhességem első pár hetében egész jó volt, most viszont megint erősödnek a tünetek. Tudom a gyakori vizelés normális. Viszont nekem fekvő helyzetben szúr a hólyagom.. Szerintem nincs benne baktérium jelenleg, mert már meg tudom különböztetni az alap hólyagfájdalmam attól mikor baktérium van a vizeletemben. Mi tévő legyek? Ez árthat a magzatnak?
8hkm
Az első trimeszteri labor meg volt már? Ott vizsgálnak vizeletet is és ha indokolt írnak fel antibiotikumot. Na ez se egy egyszerű menet mert van akinél a háziorvos, van akinél a nőgyógyász írja fel (Az én esetemben mindketten egymásra mutogattak). Bárhogyan is, de ha találnak valamit ne hagyd hogy így maradjon. Nekem az első trimeszterben Monuralt a másodikban Zinnatot írtak fel. A harmadikban már nem volt semmi baci. De vannak akiknek végig antibiotikumot kell emiatt szedniük. Később sajnos a magzat elhelyezkedése is nyomhatja a hólyagot, a végén meg már azt se tudod milyen egy nyugodt állapotú hólyag, ha olyan a terhesség. Semmi probléma nincs ezzel, csak ha van baci ne maradjon ott. És sajnos nem tudod megkülönböztetni egy idő után, hogy van vagy nincs.
Ha szúr is akkor menj orvoshoz előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!