Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! Szerintetek sok 27....

Lányok! Szerintetek sok 27. héten a 8 kg hízás?

Figyelt kérdés
Nem látszik rajtam, csak a hasam nagy. Orvos erre nem mondott semmit, de pl. anyukám soknak tartja. Visszafogtam most az édességet és hasonlókat.
2010. nov. 4. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Én kb. 4,5-nél vagyok 27 hetesen és sokallom. Az elsőnél ilyenkorra 5-öt híztam, 10 lett a vége. Örülnék, ha kevesebb lenne most. De nem drámai persze, azért szerintem figyelj oda. A baba még csak 1 kg, ha max. 1kg-ot fogunk rá még a pocinkra, minden más bizony zsír+víz. :(
2010. nov. 4. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
29 hetes vagyok és 7 kilót híztam,bár rám is fért mert nagyon vékony voltam.A védőnőm azt mondja szépen fokozatosan hízok és ez így van jól.A belgyógyászom azt,hogy sokat szedtem fel a háziorvos meg azt,hogy keveset.Most kinek higgyek?Szerintem nálad sem sok a 8 kg hízás.Ha téged nem terhel meg és a baba is jól van akkor semmi probléma.
2010. nov. 4. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne stersszeld magad azzal, hogy mennyit hizol, nem vagyok egyformak!!, ez most ilyen terndenek mondanam, hogy 8-12 kg kell!! hizni a terhesseg alatt, mkor edesanyam volt terhes akkor azt tartottak, 20 kg, mert hanem nem lesz egeszseges a baba.Tudom nem vagyok jo pelda, de 25 kg hiztam a terhesseg alatt, s szultem egy 3560 g csodalatos, egeszseges kislanyt, aztan szepen visszamentek szepen kilok annyira , hogy meg 2 kg van rajtam, de mindenki azt mondaj, hogy sokkal vekonyabb vagyok, mint elotte, de en tudom, hogy azert meg van franya 2 kg!!

Boldog babavarast, es haggyd a kilokat a fenebe!!!

2010. nov. 4. 19:46
 4/8 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Én szombaton leszek 28 hetes, 10 kilónál tartok, de inkább csak a hasamra híztam, meg cicire. :) De nem nagyon érdekel ha még jön fel rám, nem sanyargatom magam, elég nekem a hátfájás... Majd szülés után lemozgom vhogy. :)
2010. nov. 4. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

[link] -ezt ajanlanam,mert nem csak az szamit,hogy mennyit hiztal,de a magassagis,meg hogy honnan kezdted...

[link]

plusz hozzatennem,hogy nem csak a baba a plusz suly,de a megnovekedett meh,mell, tobblet ver ami kering...szoval ezert is kell min 9 kilo...

2010. nov. 4. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok.Én a 27. héten már 12-13 kg hízásnál tartottam, pedig nem zabáltam egy percig sem.Én 50 kilósan kezdtem a terhességet, és a védőnőm szerint várható volt, hogy többet fogok hízni.Kellenek a szoptatáshoz a tartalékok, így találta ki a természet.Én örültem volna ha csak ennyit híztam volna a 27. hétig.Most másfél hónapos a kislányom, és a 18 kg hízásból már ledobtam 10-et.És ahogy magamat ismerem, amennyit rohangálok a baba körül, nem sokáig marad rajtam a felesleg.Nyugi!Ideális a hízásod.És ne hasonlítgasd magad másokhoz, tényleg önmagadhoz viszonyíts.Jó az a táblázat!
2010. nov. 5. 08:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok biztatást!:) Tényleg jó a táblázat. Annyira nem aggódom, mert mintha nem látszódna rajtam. Igaz, lehetne pár kg-val kevesebb, de nem most fogok diétázni. Amúgy a tesóm nemrég szült és azt mondta, mikkor hazament a kórházból és ráállt a mérlegre 10 kg-val kevesebb volt, mint szülés előtt. Hihetetlen volt neki is, de igaz. Úgyhogy, talán a szülés alatt/után rólam is lemegy a nagyja.

Körülöttem két tábor van, az egyik azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele és nem látszik, a másik meg, hogy ugyan tényleg nem látszik, de oda kellene figyelni, mert még hátra van sok hét és ki tudja, addig mennyit szedek föl.

Meglátjuk. Addig is visszafogom magam:)

2010. nov. 5. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
A táblázat 20 éves ajánlások szerint számol. Mindenképp oda kell figyelni, ha nem is magunk miatt, de főleg a baba miatt. Sokan lesznek a nem megfelelő életmód miatt terhességi diabetesesek , és ez a betegség komoly szövődményeket okozhat a babáknál is. A friss ajánlások 10-15 kg-ot "engednek" meg max. a terhesség végéig, ha valaki egy normál testalkatról indul. Nincs baj a 8 kg-mal, de jó odafigyelni, mert még a baba is fog jó esetben min.2 kg-ot gyarapodni és kb. ennyit még a méhlepény, magzatvíz stb. A vége felé egyre több víz halmozódhat fel, ez az a plussz még, ami könnyen eltűnik szülés után.
2010. nov. 6. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!