Mennyi idős lehetek pontosan? ha doktort 3 kulombozo adatott adott meg és azt mondta nem biztos hogy meg marad mert túl korán mentem .a papira az volt írva 11 mm edometrium szabályos ? Az mit jelenthet utolsó mesim szeptember 10 én volt !
11 mm edometrium mennyi idős ?
Utolsó mennsi szeptember 10 azaz a naptár szerint 5+1 de valójában ? Akkor mier mondot az orvos 3 hetet makx tegnap !
Azért nem tudja megmondani hány hetes vagy, mert még petezsák sincs...
Szóval még 5 hetes se vagy...
Azt, hogy mennyi idős vagy, akkor fogja tudni megmondani, ha már lesz embrió. Én mikor voltam először terhességmegállapításon, utolsó menstruáció alapján 7+1 hetes voltam. De az embrió mérete ennél kisebb, így a papíromra 6+5 lett írva.
Hány napos szokott lenni a ciklusod? Ilyen kis terhességnél 1-2 nap eltolódás is sokat tud számítani. Ha mondjuk nem 28, hanem 30, akkor pl még nem vagy 5 hetes sem
Most bántás nélkül próbálom kérdezni, mennyi idős vagy, kérdező?
Már a kérdés, hogy 11 mm nyalkahartya mennyi idős is arra ad okot, hogy neked még korai a gyerek. A többiről inkább nem is beszélek
Ezért van az, hogy a pozitív teszt után 3-4 héttel megyünk orvoshoz.
Ha szeptember 10 az utolsó mensid, és normál ciklussal számolunk, 1 hete késik kb.
Majd 2 hét múlva kellett volna csak menned.
Amúgy meg elvileg a fogantatás után 22 nap körül indul be a szívpulzálás, de itt még se szikhólyag, se embrió nincs, szóval a fene tudja.
Mindenesetre tesztelgetni innentől kezdve felesleges mert még jó sokáig pozitívat fog mutatni. Majd a következő időpontodon okosabb leszel. A 3 hét meg fogantatástól van számolva, mivel még nem vagy hivatalosan terhes, az a szívhanggal leszel.
"menyek" 🥲🥲🥲
Miért az iskolázatlan réteg szaporodik leginkább ebben az országban? Döbbenet...
Szabályos a ciklusod?
Vagyis fikxen megjön 28naponta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!