Október 21 tol 24 ig volt még a menstruációm most jelenleg 28 hetes vagyok Július végéig vagyok ki irva 27 akkor október végén nov elején letem terhes? Gondolom a szeptember kizart? Nem tervezet baba.
És gondolom, arra vagy kíváncsi, ki a lehetséges apajelölt, különben mindegy lenne, szeptember vagy november.
És igen, a szeptember kizárt.
Na, te se tudod, ki a gyereked apja, mi?
Amúgy meg 28 hetes vagy, pár sorral lejjebb meg 29+2. Egyáltalán mi alapján? Menstruáció? Méret? Csak ki kellett volna járni azt az általánost.
Ha ez segít, 26 hetes vagyok és november végén lettem terhes.
Sokan aszt montak hogy az is lehetséges hogy szeptemberben letem terhes.
De ha az utolsó mestruaciotol számolják akkor gondolom semmi fele képen nem szeptemberben letem az?
#4! "Sokan aszt montak hogy az is lehetséges hogy szeptemberben letem terhes."
De miért olyanokat kérdezel, akik hiányoztak a biosz órákról? Nyilván nem eshettél teherbe szeptemberben. Ha meg tudod ki az apa, miért pont a szeptember a kérdés? Október-november miért nem elég?
6 vagyok
Az orvos mikorra rakta melyik dátumra a terhesség kezdetét? Hisz ha kiírt júli29re akkor biztos adott egy terhesség kezdete dátumot is. Meg méret alapján betudják lőni h hány hetes a baba és mikor foganhatott..vagy milyen orvoshoz jársz?
Na mivan az apuci kezd gyanakodni hogy meg sem o az apuci? :D
Egyebkent meg mit varjunk toled, irni sem tudsz, mar a biologiai folyamatokba inkabb ne menjunk bele.
Remelem a gyereked nem koveti a peldadat es legalabb a 8 altalanost kijarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!