Mennyi idős lehetek pontosan? ha doktort 3 kulombozo adatott adott meg és azt mondta nem biztos hogy meg marad mert túl korán mentem .a papira az volt írva 11 mm edometrium szabályos ? Az mit jelenthet utolsó mesim szeptember 10 én volt !
11 mm edometrium mennyi idős ?
Utolsó mennsi szeptember 10 azaz a naptár szerint 5+1 de valójában ? Akkor mier mondot az orvos 3 hetet makx tegnap !
Most akkor menyi idős lehetek 11 mm edometriumal
Utolsó menszi szerint 5 hét plusz 1 nap de azt látnia kelet volna tegnap a dokinak már …nem ?
az endometrium a méhnyálkahártya vastagságát jelöli.
Ez nem jelent terhességet feltétlen. Mensi elött is megvastagszik, lehet csak szimplán meg fog jönni.
Egy értelmes mondatot nem tudsz leírni, de gyereket azt tudsz szülni 🫠 🤔
Google a barátod, olvass utána.
Mikor volt pozitív a teszted legelőször? Egyáltalán volt?
5+1-nél kéne legyen petezsák.
Csináltam tesztet ami két csík volt voltam is orvosnál de nem tudta meg mondani mennyi idős vagyok csak anyi van a papíron 11 mm edometrium
És mondta is a doki nem biztos meg marad most pénteken kell vissza menyek elvileg akkor már tud mondani valamit ….az fikx hogy terhes vagyok mert a Hcgm is 1000 mm csak azt nem tudom mennyi idős lehetek és egem ez érdekelne hogy miért nem tudta meg mondani csak tippelgetett menszi alapján már pénteken 6 hetesnek kene legyek meg is azt mondjak 3 hét plusz pár nem nem ertem ezt a számolást
Menzesz alapján épphogy betoltotte az 5.hetet, ha 10-en volt az utolsó menzeszed.
Ilyenkor még bármi lehet, hiába pozitív a teszt. Ezért fölösleges (ha nem indokolt) ilyen korán orvoshoz rohangálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!