A mellfeszülés, mellfájdalom az első timeszterben nem állandó?
Nekem első terhességemnél állandó volt, míg meg nem állt a fejlődésben, a diagnózis után pár nappal elmúlt teljesen.
A kisfiammal meg ingadozott, hol jobban, hol kevésbé fájt, szóval teljesen változó, nem kell folyamatosan fájni egy egészséges terhességnèl sem.
Azt nem tudom, hogy hány hetes volt, mert volt valami kavar a vérzésemben előtte.
Azt tudom, hogy egy délután enyhén véreztem, ezért elmentem az ügyeletre. Ott láttak először pulzálást, így meg is nyugtattak, hogy minden ok, aztán 2 nap múlv a nőgyógyászom már kisebbnek mérte, mint előző alkalommal (el se hitte, hogy 2 napja volt pulzálás, pedig még nekem is mutatták...).
Ennyi tünet volt, egy hétfői napon volt a vérzés még élő embrió mellett, szerdára összeesett, és szombatra múlt el a fájdalom (aznap reggelre szinte - volt a teszt, annyira elhalványult).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!