Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is nehezére esett a...

Másnak is nehezére esett a menés/séta terhesen?

Figyelt kérdés
Már elég nagy a pocakom, gyakran érzek feszülést is, ezért nehezemre esik járni. Lassan és kicsit kacsázva tudok csak menni. Anyám folyamatosan szekál emiatt, hogy menjek már rendesen, ne játsszak rá. De én tényleg nem bírok. Szerintetek normális, hogy ennyire nehezemre esik a menés?
okt. 15. 13:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Normális ha nehezen tudsz menni.

Én tudtam rendesen menni végig, cipőt is betudtam kötni úgy hogy lehajoltam.. ugyhogy egyéni.

okt. 15. 20:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyéni, részben genetika, testalkat stb., és nem is mindig függ a hasmérettől. Szerintem a genetikán túl sokat számít, hogy mennyit mozog valaki. Én sokáig aktív voltam, mondjuk a hasam is viszonylag pici volt (5 hónaposan még hezitált néhány kolléga a karácsonyi vacsorán, hogy gratulálhat-e). Nekem a pilates nagyon sokat segített (terhespilatesre jártam hozzáértő trénerhez, még a szülés előtti héten is volt edzésem, nyilván nagyon óvatos), a 3. trimeszterben kifejezetten a csípő/medence lazító, mobilizáló gyakorlatokra fókuszáltunk, illetve nekünk van egy majd' 30 kilós kutyánk, akivel a 8. hónap közepéig naponta mentem sétálni, ami 1-1,5 óra intenzív gyaloglás, játék, feladatozás (kutya hiányában napi 1 órányi séta nagyon jótékony hatással van). Ezzel együtt a 7-8. hónapban kezdett hátulról és a járásomon is egyre jobban látszani, hogy terhes vagyok, és az utolsó hetekben már hápogtam menés közben erősen. Mondjuk rám nem szólt rám senki, hogy "normálisan" menjek, max. néha a férjem viccoskodott ezzel kedvesen. :D Én azért igyekeztem az utolsó napokig sétálni minden nap (akkor már kutya nélkül), sőt még utána is, mert végül egy héttel túlhordtam a fiatalurat, de nagyon belassultam már a végén, és a hólyagom sem bírta már a hosszú sétákat.
okt. 16. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!