Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos babám, szülés után a 6 hetes kontroll előtt pár nappal együtt voltam a férjemmel védekezés nélkül, tudom hiba volt. Akkor írt az orvos fogamzásgátlót, azóta szedem is, viszont az első levél már elfogyott és nem volt semmilyen vérzés, mellette folyamatosan puffadok és esküszöm mocorgást érzek a hasamban :D Nyugtassatok meg, hogy ez csak a hormonok játéka. Egyébként a babám félig anyatejes, félig tápszeres
okt. 14. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"bepánikolok a gondolattól, hogy mi van, ha pozitív lesz"

Akkor most mi lesz? Homokba dugod a fejed és majd 7-8 hónap meglátod, hogy jönnek-e a fájások? Sose fogom megérteni, hogy valaki fél a teszteléstől. Miért jobb a bizonytalanság?

okt. 15. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a teszten múlik hogy terhes vagy-e, ha nem tesztelsz csak vesztegeted az időt hogy átgondolhassátok hogy mi legyen a terhesség sorsa.
okt. 15. 08:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szex elott nem panikoltal ugy latszik annyira, hogy vedekezzel.

Akkor kellett volna, most tokmindegy.

okt. 15. 09:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is 11 hónap van a gyerekeim között, (igaz, a kicsi koraszülött lett) de mi terveztük is. Szóval, simán lehetsz terhes.
okt. 15. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez kriminális. Mi az, hogy "nem mersz" tesztelni? Szerintem ez az egész téma egy büdös nagy kamu.🙂 Kétlem, hogy veled ez lenne. Nem értem, minek kell szédíteni az embereket. Szánalmas...
nov. 14. 16:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem volt kamu és nem vagyok terhes, azóta gyógyszert is szedek
nov. 15. 13:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy a problémád megoldódott.
nov. 21. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!