Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos babám, szülés után a 6 hetes kontroll előtt pár nappal együtt voltam a férjemmel védekezés nélkül, tudom hiba volt. Akkor írt az orvos fogamzásgátlót, azóta szedem is, viszont az első levél már elfogyott és nem volt semmilyen vérzés, mellette folyamatosan puffadok és esküszöm mocorgást érzek a hasamban :D Nyugtassatok meg, hogy ez csak a hormonok játéka. Egyébként a babám félig anyatejes, félig tápszeres
okt. 14. 22:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Teszt?
okt. 14. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha kb 6 hete voltatok együtt, akkor még ha teherbe is estél (mert miért ne), mégis milyen mocorgást éreznél szerinted? 🤦‍♀️

A teszt attól függetlenül többet el fog árulni az állapotodról, mint a képzelt első trimeszteri magzatmozgásaid.

okt. 14. 22:20
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem merek tesztelni, nyilván a mozgásokat beképzelem csak, de annyira sok fura tünetem van, sok a terhességem elejére emlékeztet, de nyilván ez lehet a szüléstől még nem?
okt. 14. 22:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehetsz terhes, vagy tesztelj vagy menj orvoshoz még időben.
okt. 14. 22:32
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

És NEKED gyereked van????

Mi az, hogy nem MERSZ tesztelni?

VAGY terhes vagy, VAGY nem, a teszt ezen nem változtat, az egyetlen különbség, hogy a teszt után tudod, mihez tartsd magad.

okt. 14. 22:35
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem merek tesztelni - es az ilyen szaporodik.
okt. 15. 02:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehetsz terhes, pont úgy készül a gyerek, hogy védekezés nélkül van együtt a pár.
okt. 15. 05:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a nem merek tesztelnit én sem értem....anyuka vagy elvileg...

A mocorgás pedig szülés után normális érzés, visszarendeződnek odabent a dolgok, meg érzékenyebbek vagyunk a bélmozgásra....ha tudnád kb 2 éves koráig, hányszor éreztem rugást meg mocorgást... pedig nem voltam terhes. Meg nyilván tudja az ember, hogy az első hetekben nincs mit érezni. Azért mert bepánikoltál, nem kell logikátlanul gondolkodni.

Ne dugd a fejed a homokba, mert rz egy anyukához nem méltó. Innentől igen is mindig cselekedni kell. Ha a babád nehezen kap levegőt nem viszed majd orvoshoz, mert nem mered? Tesztelj....

okt. 15. 05:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Tudom, igazatok van, de elég rossz szülésem volt és rendesen bepánikolok a gondolattól, hogy mi van ha pozitív lesz
okt. 15. 06:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de a védekezés nélküli szex előtt lett volna értelme pánikolni, most már nem. Annyira csak nem lehetett rossz az a szülés, ha nem védekeztetek, holott gondolom tudjátok hogy gyerek lehet belőle.

Ismerek olyat akiknek 11 hónap van a két gyerek között

okt. 15. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!