Ugye nem vagyok terhes?
Ha kb 6 hete voltatok együtt, akkor még ha teherbe is estél (mert miért ne), mégis milyen mocorgást éreznél szerinted? 🤦♀️
A teszt attól függetlenül többet el fog árulni az állapotodról, mint a képzelt első trimeszteri magzatmozgásaid.
És NEKED gyereked van????
Mi az, hogy nem MERSZ tesztelni?
VAGY terhes vagy, VAGY nem, a teszt ezen nem változtat, az egyetlen különbség, hogy a teszt után tudod, mihez tartsd magad.
Ezt a nem merek tesztelnit én sem értem....anyuka vagy elvileg...
A mocorgás pedig szülés után normális érzés, visszarendeződnek odabent a dolgok, meg érzékenyebbek vagyunk a bélmozgásra....ha tudnád kb 2 éves koráig, hányszor éreztem rugást meg mocorgást... pedig nem voltam terhes. Meg nyilván tudja az ember, hogy az első hetekben nincs mit érezni. Azért mert bepánikoltál, nem kell logikátlanul gondolkodni.
Ne dugd a fejed a homokba, mert rz egy anyukához nem méltó. Innentől igen is mindig cselekedni kell. Ha a babád nehezen kap levegőt nem viszed majd orvoshoz, mert nem mered? Tesztelj....
Ne haragudj kérdező, de a védekezés nélküli szex előtt lett volna értelme pánikolni, most már nem. Annyira csak nem lehetett rossz az a szülés, ha nem védekeztetek, holott gondolom tudjátok hogy gyerek lehet belőle.
Ismerek olyat akiknek 11 hónap van a két gyerek között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!