Valaki tudd nekem egy orvost, vagy klinikát javasolni ahova ez ügyben mehetnék?
Én most jöttem a dokimtól, és a sírógörcs kerülget, mert lehet, hogy elmegy a babám.
Ha átéreznéd azt amit én most, akkor nem gondolkoznál azon, hogy hol vetesd el a babádat.
Nem lehet, hogy a szüleid inkább örülnének?Lehet, hogy egy unoka jobban segítené a gyógyulásukat, mint a pénz.
Különben ennyi idős hetesen nem vállalja senki.
Szia! Szerintem is a szüleidet csak gyógyítaná egy unoka.
Ha tényleg nagyon betegek, amit nem nagyon lehet gyógyítani, vagy ha csak pár év lenne nekik hátra (ne adj isten), legalább úgy mennének el, h. van egy unokájuk, még utoljára babázhatnának, örülhetnének, nevethetnének. Mihejst meglátják az unokájukat, el múlik minden bajuk.
Vagy ha kiakadnak, és ha megharagudnak rád,h. te teherbe mertél esni, és h. most mi lesz velük, ki fogja őket támogatni anyagilag, akkor nem érdemlik meg a támogatásodat. Akkor önzőek. De nem hiszem,h így reagálnának.
Hát ezek nem túl jó jelek.
Mindenképpen írj hogy mi lett veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!