Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki tudd nekem egy orvost,...

Valaki tudd nekem egy orvost, vagy klinikát javasolni ahova ez ügyben mehetnék?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek vagy adjatok nekem tanácsot.22 éves lány vagyok, szeptember 21-én menstruáltam utoljára, ezért elment orvoshoz, aki közölte körülbelül 23 hetes terhes vagyok. A megklepetéstől szólni nem tudtam, teljesen tünetmentes voltam ez idő alatt egy kilót sem híztam. Párommal rendszeresen védekezünk, és nem értetjük hogy történhetett. Annyit éreztem hogy nagyon erősen grcsöl a méhem és nagyon erős folyásom van illetve a vesém szétszakad. Nem régen költöztünk fel Budapestre mert dolgoznom kell hogy a szüleimet tudjam támogatni, nagyon betegek. Nem tudjuk ezt a babát vállani mivel a fizetésünk nagy részét hazaküldjük, nekünk épp csak egy kicsi marad az albérletre. Otthon nem tudhatják meg az csak rontana szüleim állapotán. Kérlek adjatok tanácsot ilyenkor mit lehet tenni, rengeteget olvastam ezután, és nekem szükségem lenne egy olyan orvosra aki elveszi a babát. Nem tudok más kiutat nagyon kétségbe vagyok esve. Kérlek ne itéljetek el mégegyszer mondom, semmilyen tünetem nem volt, és semmi nem is látszik rajtam. Segítsen kérem valaki.
2010. nov. 4. 11:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én most jöttem a dokimtól, és a sírógörcs kerülget, mert lehet, hogy elmegy a babám.

Ha átéreznéd azt amit én most, akkor nem gondolkoznál azon, hogy hol vetesd el a babádat.

Nem lehet, hogy a szüleid inkább örülnének?Lehet, hogy egy unoka jobban segítené a gyógyulásukat, mint a pénz.

Különben ennyi idős hetesen nem vállalja senki.

2010. nov. 4. 13:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha elmentek a helyileg illetékes önkormányzat szociális irodájára, ott kérhettek segítséget a téren, hogy milyen támogatást igényelhettek. De ha nem vagy házas semmiképp ne mond, hogy pákapcsolatban élsz. Egyedülállóként valószínű kevesebb a jövedelmet Pl. átmeneti segélyt is kérhetsz, s ha albérletben élsz, arra is kaphatsz támogatást. Ha bemész, ott részletesen elmondják. Annyit tudok most innen segíteni, hogy az átmeneti segély szepontjából a napi megélhetés összege nem lehet több 57ezer ft-nál, 2 fő esetében 45600 ft-nál, 3 fő esetében 37050 ft-nál. Ez alapján add be a kérelmedet s ha jól tudom, ott van indoklás. Beírod, hogy szüleidet támogatod, albiban élsz, s most tudtad meg, hogy babát vársz, s ez a megélhetésedet veszélyezteti, későn tudtad meg, hogy várandós vagy, s elvetetés szóba se jöhet már ilyen korban. Ezt szépen fogalmazd meg. Ha elvetetnéd, aminek kicsi az esélye, lehet sose lehet majd gyereket. Nálunk az én apám is beteg, anyám egyedül keresi meg a napi betevőt, s 1 hugomat mg Ők iskolázzák, persze mindig megoldják, kérni sose kérnek tőlünk. De támogatni nem tudnak. Apósnál élünk, aki azt a keveset is elveszi, amit a párom keres. Egy fizuból élünk, egy kis szobában, mert nekem nem sikerült elhelyezkednem, mégis bevállaltunk egy kisbabát, holott nem fényesek a körülményeink. De nagyon akartunk már gyereket. Mi se vagyunk jobb helyzetben, s ráadásul én pályakezdő m.nélküli vagyok. Nem sikerült elhelyezkednem, s untuk, hogy após mindenünket elveszi. Azt hittük unoka lesz, nem így alakul, de Ő nem akarja, de szüleim örülnek neki. Ja, s én is eleihnte támoatásokat néztem, de baba miatt összeházasodtunk, amúgy is évek óta toltuk az esküvőt. Nagyon kicsi volt, csak polgári, s így elestem a segélytől. Aktív korúak ellátását kaptam, mivel 2 éve nem találtam munkát, s pályakezdőként nekem más nem járt. Addig csak párom fizuja volt. S mivel egyedülállóként igényeltem meg, így amint házas lettem, ismét jövedelem nélkül vagyunk. Havi 90ezerből, amiből pesten a bérlet 2-nek havi 20ezer, s após elvesz vagy 20 vagy 40ezret, plusz a csekkből is fizetünk be. Ja, s övőre terveztük, becsúszott, de megtartjuk, s örülünk neki. 28 hetes km.
2010. nov. 4. 14:25
 23/28 anonim ***** válasza:
ja, s utolsó vagyok. Annyi kimaradt, hogy felkereshetitek még a helyileg illetékes családsegítő központot, s ott elbeszélgettek egy családgondozóval. Ő jobban tudna nektek tanácsot adni, ilyenkor mi a teendő, s segítséget is kaphattok. S gyermekjólétinél, családsegítőnél a szoc.. rászorult családok segítséget is kapnak, babaruhát kérhettek, játékokat, de ha elmentek ott részletesen elmondják. S van családok átmeneti otthona, stb. Ezekről is kaptok felvilágosítást, s ha ti igénylitek, akkor oda is be tudnak titeket juttatni. A döntést rátok hagyják, s ezért érdemes őket meghallgatni. Veszíteni nem veszítetek semmit. S ott a támogatásokról is részletes infot kaptok s segítséget a kitöltésükben.
2010. nov. 4. 14:29
 24/28 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is a szüleidet csak gyógyítaná egy unoka.

Ha tényleg nagyon betegek, amit nem nagyon lehet gyógyítani, vagy ha csak pár év lenne nekik hátra (ne adj isten), legalább úgy mennének el, h. van egy unokájuk, még utoljára babázhatnának, örülhetnének, nevethetnének. Mihejst meglátják az unokájukat, el múlik minden bajuk.

Vagy ha kiakadnak, és ha megharagudnak rád,h. te teherbe mertél esni, és h. most mi lesz velük, ki fogja őket támogatni anyagilag, akkor nem érdemlik meg a támogatásodat. Akkor önzőek. De nem hiszem,h így reagálnának.

2010. nov. 4. 22:26
 25/28 anonim ***** válasza:
Mi újság veled?
2010. nov. 6. 15:00
 26/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat és az időt amit rám szántatok. Jelenleg úgy fest a helyzet hogy fogytam is és továbbra sincs semmi hasam. Viszont iszonyatos nagy fájdalmaim vannak amivel az orvosok nem akarnak foglalkozni. Megyek magánba mert a vesém nagyon fáj, a méhembe folyamatosan érzem a fájdalmat mintha késsel vágnák. A vizeletemben fehér darabkák vannak, és olyan erős folyásom van hogy nadrágon átüt...
2010. nov. 7. 15:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát ezek nem túl jó jelek.

Mindenképpen írj hogy mi lett veletek!

2010. nov. 7. 20:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság?

2010. nov. 11. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!