Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki tudd nekem egy orvost,...

Valaki tudd nekem egy orvost, vagy klinikát javasolni ahova ez ügyben mehetnék?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek vagy adjatok nekem tanácsot.22 éves lány vagyok, szeptember 21-én menstruáltam utoljára, ezért elment orvoshoz, aki közölte körülbelül 23 hetes terhes vagyok. A megklepetéstől szólni nem tudtam, teljesen tünetmentes voltam ez idő alatt egy kilót sem híztam. Párommal rendszeresen védekezünk, és nem értetjük hogy történhetett. Annyit éreztem hogy nagyon erősen grcsöl a méhem és nagyon erős folyásom van illetve a vesém szétszakad. Nem régen költöztünk fel Budapestre mert dolgoznom kell hogy a szüleimet tudjam támogatni, nagyon betegek. Nem tudjuk ezt a babát vállani mivel a fizetésünk nagy részét hazaküldjük, nekünk épp csak egy kicsi marad az albérletre. Otthon nem tudhatják meg az csak rontana szüleim állapotán. Kérlek adjatok tanácsot ilyenkor mit lehet tenni, rengeteget olvastam ezután, és nekem szükségem lenne egy olyan orvosra aki elveszi a babát. Nem tudok más kiutat nagyon kétségbe vagyok esve. Kérlek ne itéljetek el mégegyszer mondom, semmilyen tünetem nem volt, és semmi nem is látszik rajtam. Segítsen kérem valaki.
2010. nov. 4. 11:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nem fogsz ilyen orvost találni, úgyhogy ezen az alternatíván felesleges gondolkodnod. Két megoldás van: örökbe adod, vagy megtartod.
2010. nov. 4. 11:19
 2/28 anonim ***** válasza:
nem érezted a magzatmozgásokat sem?! én 14 hetes korom óta érzem.
2010. nov. 4. 11:21
 3/28 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már az életképtelen, nagyon beteg babát sem veszik el. Már csak megszülni lehet és ahogy az előttem válaszoló is írta megtartani vagy örökbe adni.
2010. nov. 4. 11:21
 4/28 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon sajnálom a szüleidet, hogy betegek és téged is sajnállak, hogy nem álltok jól anyagilag és ezért nem akarod megtartani a babát.Azt gondolom, hogy már nem veszi el senki ezt a babát tőled, mert már nagyon nagy.Én azt tanácsolom, hogy viseld gondját a pocidba addig amíg megszületik és utána ha tényleg átgondoltad, megfontoltad a baba sorsát illetőleg akkor még mindig örökbe adhatod a kicsit.Nagyon sok pár vár babára és nekik igazi boldogság lenne a Te kis Csodád.Szerintem ez lenne a megoldás a Te esetedben.De azt gondolom, ahogy növekszik a pocidba az a babuka egyre jobban hozzád fog majd nőni és majd nem akarod Őt senkinek odaadni.Kívánom Neked, hogy meg tudd hozni a legjobb döntést!Jó babavárást.
2010. nov. 4. 11:24
 5/28 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem tudjátok vállalni, kezdj gondolkodni az örökbe adáson. Más lehetőség nincsen, olyan orvos nincs, aki ebben segítene. Ha mégis találnál, az nem orvos, és a saját életeddel is játszol.
2010. nov. 4. 11:27
 6/28 A kérdező kommentje:
semmit nem éreztem, csak az erős szúró nyilaló fájdalmakat. Az orvos is csodálkozva nézett hogy még hasam sincs. abba belerokkanok ha meg kell szülnöm, nagyon fontos hogy dolgozzak és persze hogy édesanyámék ne tudják meg az ő egészségük az első. tudom hogy érezz a szegény kicsi ez életem legszörnyűbb döntése, hogy ilyenre kell gondolnom. de kilátástalan a helyzetem. olvastam egy kiadott protokollt amit az eü. minisztérium írt az alapján 24 hétig elvehetik, klinikákon. ez akkor nem igaz?
2010. nov. 4. 11:28
 7/28 anonim ***** válasza:
gondolom ez a beteg babákra vonatkozik. egyéb esetben 12. hétig lehet elvetetni.
2010. nov. 4. 11:35
 8/28 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha súlyos fejlődési rendellenessége van.

Szerintem nem tudsz mást csinálni, megszülöd és örökbeadod. Végül is ha eddig sem érezted, hogy terves vagy, akkor valószínűleg csaknem a végéig tudsz majd gond nélkül dolgozni. A szüleiddel meg valahogy muszáj lesz finoman közölni...

2010. nov. 4. 11:36
 9/28 anonim ***** válasza:
24. hétig, DE CSAK HA NAGYON BETEG, vagyis az élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség áll fent. De akkor sem elveszik, a 18-20. hét után meg kell szülni a beteg babát, aki éretlen, még ha egészséges is lenne, akkor is alkalmatlan lenne a kinti létre, ezért legfeljebb néhány óráig él. Úgyhogy, nem, ez nem igaz, hogy klinikákon elvehetik. A szüleid egészsége nyilván nagyon fontos, de a gyermekedé is az! Lehet, hogy még örülnének is az unokának!
2010. nov. 4. 11:38
 10/28 anonim ***** válasza:

De igazándiból teljesen mindegy. Lehet, hogy találnál valakit aki jó pénzért megcsinálja neked, de arról az orvosról meg is van a véleményem.

Inkább te próbálj meg belegondolni, milyen fejlett egy 23 hetes baba. Gyakorlatilag kész emberke, csak még híznia kell egy kicsit. Valahol olvastam, hogy egy 22 hetes koraszülött babát sikerült megmenteniük az orvosoknak.

2010. nov. 4. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!