Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha csak ketszer eszek rendesen...

Ha csak ketszer eszek rendesen egy nap az baj? Ezenkivul joghurtot eszek meg. Max kettot. Othonapos es egy hetes terhes vagyok. Tobszor kell enni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Amit a szervezet kíván azt és anyit kell enni. Erőltetni semmit nem szabad, azzal csak rosszat teszünk. A test mindig tudja mi a jó neki és jelez. Szóval ne aggódj, ha ennyit kívánsz, nem kell többet erőltetni.
2009. jan. 7. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem baj, a baba úgyis elveszi, ami kell neki. Gondolom neked sincs étvágyad. Annyit egyél amennyi jól esik, és azt amit megkívánsz. Nekem sincs valami farkas étvágyam, hat hónapos vagyok. Boldog babavárást!
2009. jan. 7. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Sztem jobb lenne azt a kétszeri étkezést elosztani úgy,h. 5X egyél egy nap. De ha megeszel 2 joghurtot is azt is számolhatod egy-egy evésnek. Vagy egyél még gyümit is és akkor meglesz az 5.

Üdv:

Farkaséhes 35 hetes kismama :-))

2009. jan. 7. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!