Vajon kárt okoztam az orrcsepp használatával? Nagyon megijedtem!
Én évek óta használok novorint,és sajnos a terhességem alatt sem tudtam nélküle élni.Orvosi javaslatra viszont,a gyerekeknek valót,a kéket használtam,és az is elég volt,viszont nincs benne annyi hatóanyag,ami árthatna.Végig használtam a terhességem alatt,és most is szoptatás mellett.8 hetes a kisbabám,a gyerekorvos szerint sem okozott neki semmi problémát.
Orvossal is beszélj mindenképp,én csak a saját esetemet írtam le.
Gratulálok Neked a babákhoz!
Én is használtam mert nagyon el volt dugulva az orrom. Állítólag annyi idős terhesen ez sokaknál normális jelenség mert az erek miatt én el is mentem fül-orr gégészhez. Ő is és a gyógyszertárban is azt mondták hogy babásan nem szabad naponta semmilyen orrcseppet használni mert van benne egy bizonyos anyag ami árthat a picinek, már nem emlékszem mi.
Terhesen az egyetlen orrspray ami naponta többször is használható és szabad mert tengeri vizes-só oldatos:
Phisiomer (Nasal Decongestant) 25ml-es orrspray
Én megvettem, gyógyszertárban kapható. Csak ajánlani tudom pedig nekem olyan szintű orrdugulásom volt hogy már semmi nem használt!
Boldog babavárást! 26h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!