Lehet tágulás anélkül h9gy el ment volna a nyákdugó?
pár hete erősen fáj a szemérem csontomnál lent, a farcsontom és néha ha sétálok olyan erősen húz a hasam le mintha mindjárt kiesne a gyerek.( Tudom hogy lehetetlen, az első szülésem kemeny 30 óra volt )
Lehetséges hogy esetleg nyitva legyen a méhszáj esetleg lássa lassan tágulás legyen ?
Lehet. De szamit valamit, ha ki vagy tagulva? Csak mert en hetekig 2 ujjnyira voltam es aztan inditani kellett a 41. heten 🥲🥲
Amugy nekem is olyan erzesem volt vegig, mintha kiesne a gyerek, olyan lent volt :D
Én sem találkoztam vele, pedig első gyerkőcnél egy ujjnyival indítottak 41+1-en, második gyerkőcnél két ujjnyival. Már komolyan elgondolkodtam, hogy lehet nekem nem is volt nyákdugóm. :D
Egyébként az utolsó hetekben én is úgy éreztem már, hogy lassan konkrétan kiesik a gyerek. De ez nem ilyen egyszerű sajnos.
Én még várandós vagyok, az utolsó napokban vagyok és a héten 2211 volt a méhszájam, nyákdugó még nem ment el, pár hete vannak gyengébb jóslóim, az orvos szerint ezért van felpuhulva és ezért nyílik a méhszáj.
Egyébként engem meg az döbbentett meg, hogy nagyon fent van még a babám, semmi ilyen ki fog esni érzésem nincs és mégis elindult egy kicsit a folyamat. De azért hangsúlyozza mindenki, hogy semmit nem jelent és akár indítás is lehet a vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!