Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen kabátot hordtatok télen?

Milyen kabátot hordtatok télen?

Figyelt kérdés

Kismamaként milyen kabátot hordtatok télen főleg nagy pocakkal? Amiket találok mind "hordozós" kabát középpen kivehető egy része de én nem ilyet keresek.

Ha tudnátok képet vagy linket csatolni a ti kényelmes kabátotokról azt megköszönném.

okt. 2. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vettem egy nagyobb méretű sima kabátot.
okt. 2. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is BonPrix-s volt, de azt már nem árulják. Átmeneti dzsekim is innen volt. Olyat vettem mindkettőből, amiben van hordozós betét is, úgyhogy mindkettőt két télen át használtam.
okt. 2. 16:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Tescoban talaltam vegul, sima kabat, de teljesen jol allt.
okt. 2. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Mivel augusztusban szültem, megfogadtam, hogy én aztán erre nem veszek kabátot, ha addig élek se. De mivel nem igazán akart kitavaszodni, nekem meg nagyon korán hatalmas hasam lett, a saját kabátomat gomboltam be egyre kevésbé. Elég hülyén nézett ki, de nem érdekelt.
okt. 2. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is a Bonprixről rendeltem, már nem kapni (2020). Amúgy a hordozós kabáttam semmi baj, csak kiveszed a közepét, aztán kész. Jó meleg, vastag kabát volt, kétoldalt lehetett a cipzár kihúzásával bővíteni, én nagyon szerettem. Március végén szültem, de decemberben emlékszem, hogy már a férjem kabátjában mentem sétálni egyedül egy kört, mert roppant kellemetlen volt, ahogy feszült a cipzár a hasamon a sajátomban, nagyon fázós vagyok, így a kihúzott kabát nem volt opció. Sokáig hideg volt, még szülni is abban télikabátban mentem.
okt. 3. 07:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is bonprixes kismama kabátot vettem, ahogy már írták, a hordozós rész nélkül is használható és oldalt cipzárokkal bővíthető a has része. Nekem már amúgyis kellett volna téli kabát idénre, mert kiszakadt a régi, és én majd ezt a kabátot tervezem hordani később is, hisz ha össze van cipzározva akkor ugyanolyan, mint egy rendes kabát.
okt. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!