Aki a terhesseg elejen nagyon nagyon rosszul volt az hogyan élte túl?
Figyelt kérdés
6-7.között vagyok és annyira rosszul,hogy már meg akarok halni,pedig gyogyszert is szedek!szept. 30. 15:41
11/13 anonim válasza:
Sajnos mast nem tehetsz, szamolod a napokat. Nekem a 13. hetig tartott, utana jott mas, de en se tudtam mit tenni. Szenvedtem mint a kutya, sirtam, fogytam is. Kitartast, ezen mind tulestunk!
12/13 anonim válasza:
Fu, nekem is a 6-7.héten kezdődött és én is úgy éreztem; hogy én ezt nem fogom kibírni. Most vagyok 17 hetes, egy fokkal enyhült de továbbra is öklendezek és hanyingerem van. Nekem a Vombee gyogyszert írta a nőgyógyász fel, kicsit talán segített de teljesen nem mulasztotta el. Kitartást!
13/13 A kérdező kommentje:
Én is szedem reggel este az 5.hét óta..nem sokat segit.
okt. 2. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!