Tényleg létezhet ilyen?
Hallottam egy történetet egy ismerőstől,hogy csak 6 hónapos terhesen derült ki számára is,hogy állapotos.
Vékony testalkatú hölgyről beszélünk.
Ilyen létezik vagy csak szerintem nem oké itt valami?
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen későn derüljön ki.
Esetleg ha valaki husibb,na de így...
Ha valakinél megszokott, hogy hónapok telnek el menstruáció nélkül akármilyen hormonális zavar miatt, akkor simán el tudom képzelni, főleg első gyerek esetén.
Első terhességemnél lényegében 0 tünetem volt a menzesz elmaradásán kívül, a hasam is csak a 6. hó környékén kezdett el nőni. Én mondjuk a mozgását már a 14. héten éreztem, de ez másnál elhúzódhat a 24. hétig is akár, szóval ott is stimmel a dolog azzzal, amit írtál.
3.gyerek voltam, volt vérzése anyunak mensikor csak kevesebb, de mikor valamit furának érzett elment dokihoz 4.hónapban járt.
Egyik ismerős meg a kötelező rákszűrésen tudta meg hogy 4 hónapos terhes, neki is jelenkezett vérzés minden hónapban, ha nem megy dokihoz kitudja mikor veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!