Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szívhang hallgató hangok, mi...

Szívhang hallgató hangok, mi micsoda?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kaptunk ajándékba egy AngelSound szívhang hallgatót. Ugyan korai még, de nyilván kipróbáltam :) Természetesen nem találtam meg a szívhangot (11+5 hetes vagyok).

Arra lennék kiváncsi, hogy bizonyos hangok esetleg még is a magzathoz tartoznak e. Gondolok itt olyanra, hogy volt ilyen lubickolós hang mintha elúszott volna. Illetve volt olyan is, mint amikor valaki a körmével megkopogtatja az asztalt (ha nagyobb lenne a baba azt mondanám megrugdosta) Hallottam még olyat, mintha fújna a szél vihar idején folymaatosan, illetve a saját szívhangomat megtaláltam meg gondolom valahol ott a hozzá tartozó érnek a surrogását(susogás). Azt olvastam a köldökzsinór hangja is susogós, de az megegyezik a pici szívhangjának gyorsaságával.

Szóval a kopogás hang és a lubickolás jelezhette a kicsit?

szept. 20. 08:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a te belső hangjaidat hallottad.
szept. 20. 09:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos,hogy a saját bélmozgásod hallottad.

A szívhang figyelő akkor működhet, mikor már elég nagy a baba és úgy fekszik és minden csillag együtt áll.

7 éve az első kislányommal próbáltam ki pont ezt,de az orvosom mondta,hogy ne is vergődjek vele tovább,most nem fogom hallani később meg ha nem találom akkor csak félelmet gerjeszt az emberben.

A mozgás úgyis majd biztosít róla,hogy minden oké. :)

szept. 20. 09:51
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor még hanyagolom a dolgot. Köszi a válaszokat :)
szept. 20. 12:55
 4/12 anonim ***** válasza:

9+3 hetes voltam amikor megtaláltam, azóta is pár perc és megvan. Második baba, tudom hol kell keresni és mit kell hallanom, bugyi vonalba keresd, ahol a szőr kezdődik jobban nem tudom mondani.

Lódobogás szerű :)

szept. 20. 14:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja illetve én stria elleni olajjal használom, jobban hallani vele :)
szept. 20. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom segítség-e neked vagy sem, de ha angolul rákeresel azért elég sok videót lehet találni arról hogy hogyan érdemes keresni és arról is hogy milyen hangja van annak amikor mozog ☺️. És egyetértek #5-el, nekünk is sokkal jobban hallatszott stria elleni krémmel használva ☺️, hiába nem írja az angelsound tájékoztatója, könnyebb dolgod lesz úgy. Amúgy Ilyen kis terhesség esetén akkor sem kell megijedni ha éppen nem találod meg, akkor nem úgy feküdt.
szept. 20. 14:55
 7/12 A kérdező kommentje:

Babaolajjal próbáltam, van túlsúlyom is rendesen, szóval gyanús ez is közrejátszik :)

Na majd 2 hét múlva megpróbálom, szerdán megyek 12 hetes genetikai uh-ra....nagyon izgulok. 10. Héten voltam uh-n akkor minden rendben volt. Nyilván megnyugtatóbb lenne, ha már itthon is hallhatnám, de azt hiszem erre még várnom kell.

Köszi amúgy a hasznos infókat :)

szept. 20. 15:15
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Neked anno azt mondták, olyan mint egy ló vágtatna, sokkal gyorsabb, mint az enyém és a hangja is másabb. Én őszintén onnan tudtam hogy megtaláltam, hogy számoltam 10 mpig mennyit üt és azt beszorozva 6tal annyi lett mint amit az ultrahangos leletre írtak :D kb 13-14. Héten találtam meg. Elégge a bikinivonalban és vagy jobbra vagy balra attól függ hogyan feküdt. Korábban felesleges is próbálkozni szerintem.
szept. 20. 18:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Nos, 13 hetes volt a pici szerdán a genetikain. Minden rendben vele, de még ma sem találom a szívhangot :) mellső fali lepényem van, valahol mintha olvastam volna, hogy így nehezebb megtalálni, mert a méhlepény is takarja, legalábbis amíg ilyen pici. Hát ez van...néha majd rápróbálik, ma mintha a gép megtalálta volna, de a nagy szélzúgás miatt nem lehet kihallani xD stabilan 156-162közt volt végig míg ott tartottama figyelőt. Na mindegy talán két hét múlva már lesz akkora a kicsike, hogy kibújjon a méhlepény árnyékából, illetve a doki is mondta, hogy a császáros heg sem barátja az otthoni szívhangfigyelőnek.

Szép napot nektek.

szept. 27. 07:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia, írtam, hogy én is szerdán megyek, nekem 12+4 volt aznap, szintén mellső fali lepénnyel, mégis megtalálom. 🫣

A szeles hang az a placenta lesz :)

szept. 27. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!