Szívhang hallgató, 10.hét?
Vettem egy angelsound szívhang hallgatót, sokan írták, hogy 9.héten megtalálták. 10. Hetes vagyok, de nem találom.
Van túlsúlyom, ez is befolyásolhatja? Aki túlsúlyos kismama volt, az mikor találta meg?
Na igen, az is lehet. A sajátomat én is hamar megtalálom :D
Kisfiammal 13. héten találtam meg. Szóval tudom is mit kell hallani :)
Most csak a sajátomat találtam, meg egy susoágst, ami a babánál annó a köldökzsinor volt, bár mivel ez az én pulzusommal susog, nyilván ez is én vagyok. Néha lubickolást hallottam, mint annó, mikor a fiam odébb úszott... talán lehetett most is a pici, de a 2-3centiméterével, nem hiszem, hogy őt hallottam volna. Na de majd próbálkozok 13. hét után, egyelőre csak remélni tudom, hogy minden rendben.
Igen, a köldökzsinórt én is mindig jobban megtaláltam.😁
Nekem valami másmilyen van, úgy hirdették, hogy 9.héttől, de a dobozon már úgy van, hogy 16.héttől lehet megtalálni...Az a reálisabb, nekem is valamikor akkor sikerült. Van egy ismerősöm, akinek 5 gyereke van, abból 1 szívbeteg.☹️. Álmában is felismeri a magzati szívhangot. Na, ha felvettem, ő hamarabb is meghallotta, amikor mutattam neki, mert felismerte azt a új 1másodpercet, amikor épp arra úszott 🤣
Én 9+4 hetesen találtam meg ez a második terhességem, hidd el tudom mit hallottam😁
És van túlsúlyom, de vékony a hasfalam, tehát én nem hasra hízok. Középen köldök vonalàtól picit jobbra a bugyi vonalában épp hogy a köldökzsinór mellett. Ha az megvan neked is akkor nagyon lassan mozgasd onnan körkörösen. :)
Drukkolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!