Pozitív teszt után 2 héttel már aktuális lehet az első vizsgálat?
Nektek a teszt után 2 héttel mennyi idős volt a kicsi?
Már volt szívhang?
Én nem mennék még.
Nálunk pl a kórházban ilyen korán nem is adnak időpontot, ha nincs probléma.
Be kell diktálni az utolsó mensit (a teszt a kutyát nem érdekli), majd 7.hét után lehet menni.
én 7+1 és 7+3-nál voltam a 2 terhességemmel.
Én 6hét+3 naposan voltam terhesség megállapításra
Volt szivhang is hála égnek már akkor🙏
Szóval a menstruációm szerint már elmúltam 7 hetes ,amúgy meg valószínűleg még csak olyan 6 korul lehetek.
Jövő hétre lenne időpontom
Ha múlt héten lett pozitív a teszted, még 5 hetes körül vagy. a 4.héten szokott pozitív lenni a teszt.
De ez esetben elmennék jövőhéten.
Én pozitív teszt után 2 héttel mentem. Akkor voltam menstruáció alapján 6+2. Nem volt még szívhang, 2 hét múlva kellett visszamennem. Ez idegörlő volt.
Most a pozitív teszt után 3 héttel megyek, elvileg 7+1 leszek, remélem most jól időzítek.
A Te esetedben, mivel már régen volt az utolsó menstruációd, szerintem már mehetsz 2 héten belül.
28 napoc ciklus esetén mensi kimaradás után 2 héttel már jó menni. Ha hosszabb ciklusod van, akkor inkább 3 héttel. Mensi szerint 7-8.hét között a legideálisabb.
Nekem 34 napos ciklusom lett volna, így hiába mentem 6. Héten mensi szerint... még csak üres petezsák volt, hiszen az ovum így 6 nappal később volt mint egy 28 napos ciklus esetén lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!