Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt után 2 héttel...

Pozitív teszt után 2 héttel már aktuális lehet az első vizsgálat?

Figyelt kérdés

Nektek a teszt után 2 héttel mennyi idős volt a kicsi?

Már volt szívhang?

szept. 18. 10:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem volt maximálisan erős a tesztem,egy fokkal halványabb volt,de egyértelmű.
szept. 18. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Én nem mennék még.

Nálunk pl a kórházban ilyen korán nem is adnak időpontot, ha nincs probléma.

Be kell diktálni az utolsó mensit (a teszt a kutyát nem érdekli), majd 7.hét után lehet menni.

én 7+1 és 7+3-nál voltam a 2 terhességemmel.

szept. 18. 10:59
 3/9 A kérdező kommentje:
A menstruációm július 26an volt,de csak most 1 hete lett pozitív a tesztem
szept. 18. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Én 6hét+3 naposan voltam terhesség megállapításra

Volt szivhang is hála égnek már akkor🙏

szept. 18. 11:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Szóval a menstruációm szerint már elmúltam 7 hetes ,amúgy meg valószínűleg még csak olyan 6 korul lehetek.

Jövő hétre lenne időpontom

szept. 18. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha múlt héten lett pozitív a teszted, még 5 hetes körül vagy. a 4.héten szokott pozitív lenni a teszt.

De ez esetben elmennék jövőhéten.

szept. 18. 11:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Én pozitív teszt után 2 héttel mentem. Akkor voltam menstruáció alapján 6+2. Nem volt még szívhang, 2 hét múlva kellett visszamennem. Ez idegörlő volt.

Most a pozitív teszt után 3 héttel megyek, elvileg 7+1 leszek, remélem most jól időzítek.

A Te esetedben, mivel már régen volt az utolsó menstruációd, szerintem már mehetsz 2 héten belül.

szept. 18. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

28 napoc ciklus esetén mensi kimaradás után 2 héttel már jó menni. Ha hosszabb ciklusod van, akkor inkább 3 héttel. Mensi szerint 7-8.hét között a legideálisabb.

Nekem 34 napos ciklusom lett volna, így hiába mentem 6. Héten mensi szerint... még csak üres petezsák volt, hiszen az ovum így 6 nappal később volt mint egy 28 napos ciklus esetén lett volna.

szept. 18. 11:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor elmegyek mindenképp a jövő héten 😊
szept. 18. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!