Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mondtátok el? Körülménye...

Mikor mondtátok el? Körülmények lent.

Figyelt kérdés

6+4 napos terhes vagyok. Van már egy totyogósom. Anyósom elég sűrűn jàr hozzánk èn pedig borzasztó rosszul vagyok a nap nagy részében. Ez is egy olyan dolog ami miatt nehéz lepleznem a dolgot.

A férjem a munkájából adódóan sokat van távol, ràadásul a munkája nem túl mobilis, nem lehet akàrmikor lelépni.

Volt már fiam előtt egy missed ab-m. Azon agyalok, ha bármi baj lenne és férjem épp dolgozna (80km-rel arréb) akkor szólnom kellene anyósomnak, tesómnak, anyuéknak, hogy valaki vigyen kórházba és vigyázzon a kisfiamra míg apuka haza nem ér.

Tudom nem kell a rosszra gondolni, de benne van sajnos a pakliba.

Egyszerűen nem érzem biztonságosnak, hogy nem tudják, de a korábbi veszteség miatt félek is “beharangozni”. Szerintetek?

szept. 17. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Missed ab után a közeli családtagok a pozitív teszt után tudták meg, hogy jön a baba.

Mindenki más csak a 13.heten.

szept. 17. 21:30
 2/7 anonim válasza:
100%

Nekem tavaly volt 3 vetélésem.

Vannak akik tudtak a terhességről persze rossz volt elmondani utána hogy mégse lesz. Most megint 6 hetes vagyok kevesen tudják csak.

Így hogy segítségre is szükséged lehetne én elmondanám a közeli családnak a helyedben.

szept. 17. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél csak a férjem tudta sokáig, de az más volt, mert itthon volt ő is (covidosak voltunk mindketten).

Masodiknal anyosomnak elmondtuk, mert sokat voltunk együtt, ő vigyazott a nagyra, amig az első vizsgálaton voltunk. Meg nem is igazán tudtam volna eltitkolni, nagyon jó a viszonyunk. Mindenki másnak a 12.het után mondtuk el a genetikai teszt után.

szept. 17. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Az nem beharangozás, ha anyósnak elmondod, hogy terhes vagy.
szept. 18. 06:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig úgy voltam vele, hogy a rossz hírt se titkolnánk. Nyilván nem kell világgá kürtölni, de közvetlen családtag, akinek a segítségére bármikor számíthatsz jobb, ha tudja.

Én közvetlen kollégának is elmondtam a legelején, mert nagyon szédültem, jobb, ha valaki tudja, hogy mi az oka annak, ha pl elájulok...

Avasd be anyóst nyugodtan, egy pici pozitív támogatás is jól esik, mert ilyenkor aggódik az ember rendesen :)

Jó egészséget!

szept. 18. 06:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Első terhességemmel semmi baj nem volt. A második lett missed ab nekem.

a 3.terhességet anyának a pozitív teszttel egyből el is mondtam. Mellette 2 barátnőmnek is.

Ők 3an voltak azok, akik ha gáz van segíteni tudnak.

Többiek csak a 18.hét után tudták meg, akkor tettük ki fb-ra. (az elsővel amúgy ugyan így voltunk. Teszttel anya és 2 barátnőm avattam be, többiek a 18.hét után.

szept. 18. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Akinek elmondanád, ha missed ab lesz az elől felesleges titkolni a terhességet.

Azért nem szokták elmondani korán, hogyha mégis valami történik ne kelljen fűnek-fának magyarázkodni, hogy mégse lesz baba. A babona része hülyeség, nem azon múlik, hogy megmarad-e, hogy hány ember tudja.

szept. 18. 10:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!