Szülés után mikor lehet lehet leghamarabb spiralt felhelyezni?
Figyelt kérdés
szept. 14. 22:50
2/8 anonim válasza:
Amit az első írt, téves. Ha a 6 hetes vizsgálaton rendben vagy, már fel is lehet helyeztetni, én is így kértem.
Normál esetben, ha egy beállt ciklusról beszélünk, valóban menzesz x-edik napján szokták feltenni, mert akkor tágabb a méhszáj, így kevésbé fájdalmas a procedúra.
3/8 anonim válasza:
Nekem így mondta a doki 2 hónappal ezelőtt
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A lényeg, hogy nem kell sokat várni. Olvastam valahol fél évet is.
szept. 15. 09:16
5/8 anonim válasza:
Csaszar utan szoktak ajalnani h varjatok vele par honapot. Sima szulsenel 6 hetes kontrollon is felteszik ha nincs gond.
6/8 anonim válasza:
Nekem császár után 3 hónappal tették fel. 3 hónapra rá már el volt csúszva. Akkor mindennapi szinten csináltam hegmasszázst és kismedence tornát. Mikor sikerült végre leszedetnem (görcsölgettem tőle miután elcsúszott és levenni se volt egyszerű), akkor mondta az új nődokim, hogy a szülés utáni regenerációnál ez benne van a pakliban. Császár után gyakoribb, főleg ha igyekszel rendbe tenni azt a területet. Ciklusom akkor nekem még nem volt, egy évvel később jött csak vissza.
7/8 anonim válasza:
Bocs, idő előtt elküldtem.
Szóval kérdezd meg a dokidat. Függ attól hogyan szültél és volt-e olyan sérülésed, amit érdemes rendbe tenni tornával. Nekem a hólyagommal voltak gondok, azért csináltam a kismedence tornát, mint a kisangyal. Én erről nem egyeztettem eléggé a dokival, valószínűleg jobb lett volna később felrakatni a spirált.
8/8 anonim válasza:
Az én dokim is azt mondta hogy első menstruációkor teszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!