Canesten kúpot milyen mélyen lehet felhelyezni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 17:50
1/5 anonim válasza:
Úgy, mint nem terhesen.
A hüvelybe kell felhelyezni, és az független attól, hogy valaki kismama-e vagy sem.
2/5 anonim válasza:
Viszont aplikátor nélkül helyezd fel az ujjaddal, nekem is volt probléma és nekem az orvosom mondta
3/5 anonim válasza:
Ra van irva a tajekoztatora. "Aki terhes, annak applikator nelkul kell felhelyezni az ujjaval." Meg kep is van benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.természetesen láttam,a betegtájékoztatót.Már tegnap használtam egyet és alig bírtam felhelyezni annyira hozzátapadt a hüvelyfalhoz.Nem sikerült túl mélyre.Talán a mutató ujjam első percéig.Máskor mélyebbre tudtam rakni.Így is hatásos lesz?
2016. okt. 9. 20:17
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg a következő kúpot picit benedvesíteni, akkor könnyebben felmegy.
Egyébként én is hasonló cipőben járok, hüvelytablettát kell használnom némi hüvelyflóra helyreállításra és volt, hogy nekem is az egyik nehezebben ment fel. A lényeg, hogy bent van, hatnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!