Hogy kell normálisan és helyesen felhelyezni a kúpot?
Figyelt kérdés
Kaptam gyulladásra klion kúpot. 28 hetes vagyok. Doki azt mondta hogy jó mélyre helyezzem fel. De hiába nyomom az újjam feléig tudtam, onnantól nem csúszik tovább a kúp. Remélem értitek, hogy értem.2020. okt. 9. 22:33
1/7 anonim válasza:
hm...ha esetleg használtál már canestent(tablettát), akkor ahoz adnak ilyen műanyag felnyomót. Esetleg azzal, jól lefertőtleníteni, azzal felnyomni.
2/7 anonim válasza:
Velem is ez volt, felnyomtam amíg tudtam, és kész. Megváltozik ilyenkor a dolgok alakja/elhelyezkedése bent.
Applikátort semmiképp ne használj terhesen.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen azt mondta a doki h azt nem szabad használni. Remélem így is lesz hatása , nehogy valami baja legyen babának ettől a gyulladástól.
2020. okt. 10. 07:57
4/7 anonim válasza:
Szerintem sem ajànlatos az applikàtor hasznàlata . Kaptam hüvelygombàra canesten krèmet ès kúpot de a doki mondta hogy nehogy hasznàljam az applikàtort mert nem szabad terhessèg alatt.
5/7 anonim válasza:
Terhesség alatt nem lehet aplikátorral. Simán helyezd fel úgy, mint egy tampont. Így is hatni fog
6/7 anonim válasza:
Be kell kicsit nedvesiteni, nekem ezt javasolta az orvos, mert ahogy fogalmazott, anélkül tép.
7/7 A kérdező kommentje:
Be nedvesìtem csak nem tudom olyan mélyre rakni. Ugye felszívódik ígyis ami szükséges? Mennyire jó kúp ez amúgy? Szokott segíteni? Még ilyet nem használtam.
2020. okt. 10. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!